Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo si zahraje na prvním Majoru sezóny?

9. 10. 2019 | 20:13 Dota 2
Kvalifikace na MDL Chengdu Major jsou za námi. Z evropského regionu bohužel nepostoupil žádný náš zástupce. Nyní se však podívámne na zbylých pět regionálních kvalifikací.
MDL Chengdu Major
MDL Chengdu Major

Začneme s CIS, kde byli i přes personální změny favority Virtus.Pro. Jejich výkon nestačil ani na postup ze skupiny a z pozvánky na Major se nakonec radovali hráči Gambit Esports a Positive Guys.

V Číně zazářila stálice Vici Gaming, rovněž se mezi nejlepší tři dostaly týmy Aster a EHOME.

Jihovýchodní asie také nenabídla velké překvapení. Nejlépe hráli Fnatic a TNC a do trojice se k nim přidal tým Adroit, pro který to bude na takto velkém turnaji premiéra.

V Jižní Americe dominovala sestava Infamous pod hlavičkou organizace Beastcoast. Druhým týmem, jenž postoupil, je peruánský celek Unknown.

Asi nejnabitějším regionem byla tentokrát Severní Amerika. Poprvé jsme viděli hrát hned několi týmů s obrovským potenciálem. Nejlépe se dařilo nové sestavě Evil Geniuses, týmu okolo EternalEnvyho Fighting Pepegas a J.Storm. Nadějný celek Quincy Crew skončil na prvním nepostupovém místě a popere se s dalšími týmy o účast na Minoru.

MDL Chengdu Major
MČR 2019
Štítky: Chengdu Major