Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo z komentátorů Samsung MČR v Brawl Stars za rok vystřídá nejvíce telefonů?

31. 10. 2020 | 22:24 Brawl Stars
Že Samsung Mistrovství ČR v mobilních hrách se točí především kolem mobilních telefonů, to je věc nad slunce jasná. Zeptali jsme se proto naší komentátorské trojky na to, kdo z nich za rok vystřídá nejvíc telefonů. Musíme přiznat, že jejich odpovědi nás vůbec nepřekvapily.
Kdo z komentátorů Samsung MČR v Brawl Stars za rok vystřídá nejvíce telefonů?
Kdo z komentátorů Samsung MČR v Brawl Stars za rok vystřídá nejvíce telefonů?
Lexi

Lexinka

Ze všech lidí, co znám, tak rozhodně Pepis. Ne ale proto, že by je rozbíjel nebo ztrácel, ale spíše ho Samsung skvěle zásobuje novými modely svých telefonů a on tak nemá důvod zůstávat u těch předešlých, což plně chápu a na jeho místě bych to neměla jinak. Musím ale přiznat, že mu to tiše (a teď už i hlasitě) upřímně závidím, kdo by nechtěl mít každou chvilku nový nadupaný telefon? 

Skeri

Skeri

Největší spotřebu telefonů má jistě Pepis. Jednak jako manažer eSuby se musel s kluky hodně navztekat při dramatických zápasech i třeba tréninkové nekázni. Dále pak jako úspěšný podnikatel velmi pravděpodobně zlikviduje hlavně mikrofony svých zařízení, i u komentování ve volných chvílích často řeší trable kolem jeho shopu. Snad u MČR zachová chladnou hlavu on i jeho svěřenci, klid je základ úspěchu v každé hře. Jak to zvládnou se dozvíme už za dva týdny.
 

Pepis

Pepis

Já nevím, jak jsou na tom ostatní, ale dokázal bych tvrdit, že mám možná ze všech největší spotřebu. Sám mám totiž vždycky u sebe 2-3 mobily, nikdy totiž nevíte, co se může stát, takže je důležité mít rezervu vždycky u sebe. 

Ročne vyměním tak 2-3 telefony. Rád totiž zkouším nové technologie, vylepšení a nemůžu si nikdy nechat ujít, co přijde nového od Samsungu. U sebe mám vždycky Samsung Note Ultra a Fold, minulý rok jsem měl 2x Note10, už vlastně ani nevím, proč přesně. Tenhle rok jsem vyměnil za Note20 Ultra a brzy snad i Z Fold2, vypadá hrozně nabušeně oproti tomu, co mám nyní, hlavně ten jeho přední display je přes celý telefon, což jsem si přál jako změnu nejvíc. 

Aktuálně si užívám Note20, který je poměrně nový a hlavně tentokrát jsem dostal k telefonu gamepad a Gamepass. Díky tomuhle pařím ještě více a je to pro mě pohodlnější. Jsem rád, že Samsung myslí i na gamery, nejen na lifestyle, který samozřejmě také splňuje. Každým rokem je to něco novějšího pro hráče a nemůžu se dočkat, co zase přijde nového v příštím roce. 

 

MČr
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.