Přejít k hlavnímu obsahu

Kdy končí Lunar New Year?

12. 2. 2019 | 11:00 Overwatch
Pravidelná Overwatch událost Lunar New Year je v plném proudu. Právě letos je v podobě Roku prasete, slavnosti však nepotrvají příliš dlouho. Je plánované, že událost skončí 18. února na všech platformách.
Lunar New Year
Lunar New Year

Přesný čas bude teprve oznámen, hráči ale mohou čekat, že Lunar New Year skončí někdy krátce po tomto datu, jak je pro většinu Overwatch událostí typické. Letošní Lunar New Year představil šest nových legendárních skinů, aby oslavil Rok prasete, stejně jako dva nové epické skiny. K tomu přibyly dva nové emoty pro Soldiera: 76 a Anu, Lúcio se navíc dočkal nového highlight intra.

Jak je obvyklé, hráči budou schopni odemknout skiny s tématikou událostí z minulých let skrze kredity v rámci hry nebo loot boxy. Zatímco letošní skiny stojí 3 000 kreditů, starší skiny mají cenu sníženou na 1 000 kreditů. Se začátkem Lunar New Year se do hry navrátil i soutěžní Capture the Flag. Hráči budou moci opět šplhat v žebříčcích, aby předvedli své schopnosti ukořistit vlajku. Herní mód opustí arkádu s koncem události. 

Protože konec Lunar New Year se blíží, hráči by měli nasbírat všechen loot, který zvládnou, předtím, než Blizzard zase věci uloží až do příštího roku k ledu.

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.

Zdroj: DotEsports
Štítky: Lunar New Year