Přejít k hlavnímu obsahu

kennyS vyvrátil spekulace o jeho přechodu na VALORANT

9. 3. 2021 | 19:58 Counter-Strike 2
Po nedávných změnách v týmu G2 se ocitl legendární sniper kennyS na lavičce a vypadá to, že se s ním v hlavní sestavě už nadobro nepočítá. Začalo se tak spekulovat o jeho přechodu na VALORANT, jako u spousty jiných hráčů, avšak kennyS tuto informaci oficiálně vyvrátil.
G2 kennyS
G2 kennyS
Zdroj: Foto: RedBull

Spekulace o možném přechodu Kennyho "kennyS" Schruba na VALORANT se objevily krátce po jeho přesunu na lavičku týmu G2. Týmové výkony totiž nebyly uspokojivé, stejně tak jako forma slavného snipera. V týmu jej nahradil Audric "JaCkz" Jug, který byl mimo dění od konce loňského roku, kdy udělal místo v základní sestavě pro superstar Nikolu "NiKo" Kovače. Ani s ním se ale G2 zatím nedaří vyhrávat turnaje, jak se očekávalo.

Přechod na nový titul by neznamenal nic převratného, protože od vydání nové hry společnosti Riot Games přešla z CS:GO na VALORANT již celá řada hráčů. Podle spekulací francouzských zdrojů měl jeden z nejlepších sniperů své doby trénovat s týmem Alliance, k možnému přechodu navíc sám na svůj Twitter umístil tweet s animací z této hry. V průběhu několika dní ale vše vysvětlil a uvedl na pravou míru. Jeho přechod na VALORANT se tak s největší pravděpodobností nechystá, tedy pokud si s fanoušky jen nehraje, a maximálně jej bude streamovat. Kromě toho tedy bude zajímavé pozorovat, kde kennySe v budoucnu uvidíme hrát.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: kennyS
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.