Přejít k hlavnímu obsahu

Klimsonův obnovený tým Renegades přestupuje do EXORS

19. 12. 2019 | 17:05 PUBG: Battlegrounds
Obnovený tým Renegades dlouho pod svým staronovým názvem nepůsobil, Klimson a spol. nyní přestupují pod křídla organizace, která s minulou sekcí nechyběla na letošním MČR.
EXORS Gaming PUBG
EXORS Gaming PUBG

Začátkem prosince jsme informovali o znovuzrození týmu Renegades, který na domácí scéně působil naposledy v první polovině letošního roku. Filip 'Klimson' Klimeš se rozhodl tuto značku spolu s Patrik 'Nibs' Černohorský sice obnovit (více zde), dlouho jim to ale nevydrželo. Dnešním dnem se totiž přesouvají do EXORS Gaming. Tohle duo v sestavě doplňují bývalí hráči týmu PullUpSheriffs, Adam 'Duff' Sýkora a Radek 'Hazy' Moc. Celá čtveřice se pod novým názvem premiérově představí na třetí kvalifikaci naší Samsung série už dnes večer.

Štítky: EXORS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.