Přejít k hlavnímu obsahu

Kobbe zpátky v Evropě! Zahraje si po boku Denyka v Misfits

12. 5. 2020 | 01:58 League of Legends
Po jediném splitu v Team SoloMid se Kobbe vrací do Evropy a zahraje si po boku českého supporta Petra "Denyk" Haramacha. Pro všechny se krok jeví jako nejlepší volba.
Kobbe Misfits
Kobbe Misfits

Očekávaný krok se stává skutečností. Kasper "Kobbe" Kobberup se opravdu vrací do Evropy a i když si mnozí ťukali na čelo, kam by mohl zamířit, přestup do Misfits dává smysl. Vzhledem k tomu, že na Worlds letos postoupí hned čtyři evropské týmy, mají právě Misfits slušnou šanci. Korejský střelec Bvoy byl navíc v průběhu splitu považován za nejslabší článek velmi zajímavě postaveného týmu. Kobbe rozhodně není superstar co se týče hry na lince, ale v teamfightech se na něj opravdu můžete spolehnout a v late game by mohl být pro Misfits obrovským přínosem. 

Současná sestava Misfits:

 Španělsko Danny "Dan Dan" Le Comte
 Španělsko Iván "Razork" Martín Díaz
 Nizozemsko Fabian "Febiven" Diepstraten
 Dánsko Kasper "Kobbe" Kobberup
 Česká republika Petr "Denyk" Haramach

V jarním splitu nejvíce zaujal nováček v jungli, Razork. Ten s Denykem spolupracoval už ve Vodafone Giants a vypadá to, jakoby se spolu s posunem do LEC ještě posunul na další úroveň. Příjemným překvapením byly i výkony zkušeného mazáka Febivena, který ukázal, že ještě rozhodně něpatří do starého železa a loňská nepovedená sezóna nic neznamená. Misfits zaujali hlavně svou skvělou formou, kdy v prostředku splitu vyhrávali zápas za zápasem. Na konec králíci obsadili až 6. místo, ale potenciál v sestavě dozajista dřímá a jen čas ukáže, zda je tým s Kobbem připraven na boj o Worlds. 

Kobbe se proslavil hlavně v loňské sezóně, kdy platil v dresu Splyce mezi absolutní špičku na botlane. Jeho reflexy a pozicování v teamfightech bylo naprosto nevídané, ale do TSM svou formu nepřenesl. I když se nedá říci, že jeho výkony jednoznačně stály TSM lepší umístění, od Kobbeho se rozhodně čekalo o něco více.

Štítky: Misfits, LEC