Přejít k hlavnímu obsahu

Komentátoři LEC se vytasili s hudebním hitem o Rekklesovi. Žánrem je tentokrát punk rock

4. 2. 2021 | 10:00 League of Legends
Produkce LEC nikdy nezklame. V minulosti jsme se dočkali celé řady skladeb, klipů a všeho tomu podobného, jakožto vtipné reflektování toho nejzajímavějšího dění či navnadění na určité zápasy nebo momenty. Další hit před šlágrem G2 vs. Fnatic je toho opět důkazem.
Reckless with my heart
Reckless with my heart

We are EU, Dance with me, I want the LEC back! nebo proslulé rap battly. Produkční i komentátorský tým nejvyšší evropské soutěže je absolutní špičkou svého řemesla a nebojí se to prodat. Nejnovějším tématem, které si vysloužilo vlastní song, je první souboj Rekklese za G2 proti Fnatic. Legendární AD Carry před sezónou přešlo na druhou stranu barikády a opustilo tým, který formoval celou jeho kariéru. Není tedy pochyb o tom, že tenhle duel bude opravdu pikantní. LEC umí pracovat s příběhy dokonale a tenhle je jeden z těch nejsilnějších.

Nejnovější počin s názvem Reckless with my heart je stylizován do emo stylu v žánru punk rock, takže jak můžete vidět v samotném náhledu videa, tak ze skladby už jen na pohled čiší přesně ta hudební atmosféra z před 15 let. Kapelu tentokrát utvořili Vedius a Drakos, které na bubnech doprovází Ender. Rockové složení, jak má být!

Jak název skladby napovídá, tak tématikou je pocta Rekklesovi za jeho roky strávené ve švédské organizaci Fnatic, jejíž byl dlouholetou ikonou. Emo balada připomíná spoustu temných momentů Rekklesovy kariéry, ať už jde o moment posazení na lavičku v roce 2018 nebo třeba když byl nucen hrát bot linku Garen + Yuumi. Atmosféru se produkci i samotnému triu aktérů Vedius, Drakos, Ender podařilo navodit naprosto parádně, že si připadáte, jako byste sledovali jeden z proslulých klipů My Chemical Romance nebo Panic! At the Disco.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.