Přejít k hlavnímu obsahu

KuroKyho stack konečně odhalil svůj nový název

26. 11. 2019 | 12:17 Dota 2
Team Liquid se ku velkému překvapení po letošním The International rozloučil se svým Dota 2 týmem, který se rozhodl jako v minulosti řada jiných založil svou vlastní organizaci. Tým čtyř šampionů z roku 2017 si od dnešního dne bude říkat Nigma.
Nigma
Nigma

Pětice v čele s KuroKym si dala opravdu na čas a dokonce vynechala první Major nové sezóny. Nyní se však vrací do akce pod novým názvem Nigma, který v arabštině znamená hvězda. V komunitě ale i přes jednoduché vysvětlení volby názvy panují obavy, protože jméno týmu svou výslovností dost připomíná "N word", za který se na Twitchi rozdává jeden ban za druhým. Na tyhle obavy budou muset dát zapomenout a zamést pod povrch svými výkony, jako finalisté letošního TI9 na to bez jakékoliv změny v sestavě bezesporu mají.

Sestava týmu Nigma vypadá následovně:

 Jordánsko Amer 'Miracle' Al-Barkawi
 Rumunsko Aliwi 'w33' Omar
 Bulharsko Ivan 'MinD_ContRoL' Ivanov
 Libanon Maroun 'GH' Merhej
 Německo Kuro 'KuroKy' Salehi Takhasomi

Štítky: Nigma
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.