Přejít k hlavnímu obsahu

Launch turnaj v BS na vás čeká již tuto neděli

18. 2. 2019 | 15:59 Brawl Stars
Před pár měsíci to vypadalo, že na Brawl Stars čeká definitivní konec – místo toho se ale ze hry stal mobilní hit, který nemůžeme přehlížet ani my, a proto jsme si pro vás připravili první turnaj!
brawlstarsobrazek
brawlstarsobrazek

Clash Royale a Clash of Clans už dávno nejsou jediné mobilní megahity z dílny Supercellu, po bok těchto dvou, nyní již prakticky legendárních her, se minulý rok zařadila i hra s názvem Brawl Stars. A toho jsme si samozřejmě nemohli nevšimnout! Již na tuto neděli jsme si tedy v ní pro vás přichystali první turnaj, ve kterém budete moci mimo cenných zkušeností získat i zajímavé ceny.

Na všechny tři členy vítězného týmu totiž čeká balíček složený z kšiltovky Aorus, klíčenky Viper a fingercube. A o co v turnaji půjde? Hrát se bude jeden velký Single-elimination pavouk a samotné zápasy budou BO5. V prvním utkání této série budete bojovat v herním módu Gem Grab, v tom druhém v Brawl Ball, ve třetím v Heist, ve čtvrtém v Bounty a v případné hře číslo pět by pak přišla řada znovu na Game Grab. Formát by zkrátka měl potěšit fanoušky všech herních módu, jestli máš tedy připravený tým, neváhej s registrací, provést ji můžeš na stránce turnaje!

miluju videohry a hlavně ligu legend