Přejít k hlavnímu obsahu

LCS týmové propustky: Fanoušci nejvíce podporují Cloud9

12. 6. 2019 | 15:17 League of Legends
Letní split přinesl mimojiné týmové propustky a Riot Games nyní odhalil žebříček oblíbenosti amerických týmů, jehož měřítkem jsou právě nákupy LCS propustek.
LCS Team Pass
LCS Team Pass

Týmová propustka na léto 2019 je nyní k dispozici v obchodě a fanoušci LEC a LCS týmů tak mají další šanci, jak svůj oblíbenou organizaci podpořit. Z amerických týmů si nejlépe nevede ani Team Liquid, ani Team SoloMid, ale překvapivě Cloud9, který je aktuálně nejpodporovanějším LCS týmem ze strany fanoušků. Právě oblíbený TSM aktuálně drží druhé místo. Pomyslný bronz aktuálně drží vítěz posledních tří splitů, Team Liquid.

LCS týmové propustky

Za očekávanou top trojkou se řadí 100 Thieves, který sice v lize obývá až desátou příčku se skóre 0:4, ale fanoušky si udržuje. Vliv na vysoké prodeje má oblíbený support a streamer Aphromoo, stejně tak, jako oblíbený vlastník týmu, Nadeshot. Na pátém místě se usídlila tradiční organizace Counter Logic Gaming, které i přes mnohé změny stále zůstává hrstka věrných fanoušků. 

Vůbec nejméně oblíbeným týmem je v současnosti Clutch Gaming a není se příliš čemu divit. Tým nemá velké osobnosti, výkonnostně CG zaostává za konkurencí a ani nevytváří mnoho kontentu, kterým by se s fanoušky spojil. Vliv na současný stav má určitě i blížící se odkup Clutch Gaming ze strany Dignitas, kteří se do ligy pravděpodobně vrátí v nové sezóně. Týmové propustky jsou dostupné v obchodě League of Legends za 980 RP, kterými můžete podpořit svůj oblíbený LEC a LCS tým.