Přejít k hlavnímu obsahu

LoL Fanoušek vytvořil minihru, která vás naučí, jak se vyhnout skillshotům

8. 1. 2019 | 07:00 League of Legends
Jestli jste někdy hráli LoL a sami pro sebe si říkali: „Jestli mě ještě jednou zasáhle Blitzcrank hook, tak s tím už vážně seknu!“, nedělejte si starosti. Stalo se to nám všem. Dobrá zpráva je, že na obzoru je nová zábavná hra, kterou můžete hrát, abyste zlepšili své reakce na blížící se skillshoty, jako je právě otravný Blitzcrank hook.
Yasuo
Yasuo

Jeden z fanoušků vytvořil prohlížečovou minihru trefně pojmenovanou League of Dodging (v překladu Liga úskoků), která vám umožňuje hrát jako Yasuo v Summoner’s Rift vzhůru nohama. Blíží se k vám spousta malých paprskovitých útoků a uvidíte, jak dlouho dokážete přežít a uhýbat jim tím, že klikáte kolem, jako byste se pohybovali v samotné hře LoL.  

Redaktoři serveru DotEsports hráli tuto hru asi hodinu, aby zjistili, jestli se stane něco zvláštního, třeba ojedinělé útoky nebo něco takového, ale vypadá to, že se vůbec nic nemění. Jenom na vás donekonečna létají zvláštní paprskovité věci, dokud nezemřete. Hra tedy není úplně dokonalá, ale alespoň se zdá docela účinná.  

Nejzábavnější část hry je systém skóre. Tvůrce hry spojil League žebříčky s určitými hranicemi skóre, takže v podstatě za dosažení konkrétního skóre v pořadí stoupáte. Motivuje vás to, protože to raní vaše ego, pokud budete vypadávat v Bronze, když jste ve skutečnosti Gold, Platinum nebo ještě výše postavený hráč. Nejvyšší skóre, jakého kdokoliv ze štábu DotEsports dosáhl, bylo Gold. 

Pokud byste si chtěli League of Dodging sami vyzkoušet, zamiřte na oficiální stránky hry. Nejzábavnější je najít nejvýše umístěného kamaráda, kterého máte, a pak jen sledovat, jak se vzteká, když mu zabere několik pokusů dostat se přes Bronze. 
 

Zdroj: DotEsports