Přejít k hlavnímu obsahu

Los Worlds play-off: Humanoida čeká boj s Fakerem!

21. 10. 2019 | 14:20 League of Legends
Skupinová fáze je u konce a světový šampionát smiřuje do svého vyvrcholení! Jak vypadá pavouk play-off?
Worlds play-off
Worlds play-off

Letošní play-off tvoří od 1. sezóny poprvé hned 3 evropské týmy a poté také 3 korejské a 2 čínské. Umístěním ve skupinách se týmy rozdělily do dvou výkonnostních košů, aby se týmy na prvních místech nemohly utkat proti sobě. Velká očekávání vzbuzuje hlavně souboj českého midlanera Humanoida s žijící legendou Fakerem a jeho SK Telecom T1. Přesto, že Splyce do zápasu půjdou v roli jasného outsidera, ve skupině už zvládli jednou porazit čínskou jedničku FunPlus Phoenix. 

Worlds 2019 play-off

Evropští šampioni, G2 Esports, se utkají s vítězem skupiny D, korejským týmem Damwon Gaming. Od tohoto zápasu se dá očekávat vyrovnaná série s velkým množstvím playů, jelikož individuální kvalitou obě strany přímo překypují. Těžký úkol čeká i třetí evropské reprezentanty - Fnatic. Rekkles a spol. totiž ve čtvrtfinále čeká čínský mistr Funplus Phoenix. Tvrdý boj se čeká i v posledním čtvrtfinále mezi obhájci titulu Invictus Gaming a korejskou dvojkou Griffin

Všechny zápasy se budou hrát stylem BO5 a vše započne už tuto sobotu, kdy v pravé poledne Griffin vyzve Invictus Gaming. Po konci této série jde na řadu Fnatic a FunPlus Phoenix. V neděli pak znovu v poledne vypukne série mezi SKT a Splyce a nakonec se dočkáme souboje G2 Esports proti Damwon Gaming.

MČR Lístky
Štítky: Worlds, Humanoid