Přejít k hlavnímu obsahu

Ludwig překonal Ninjův rekord v nejvyšším dosaženém počtu předplatných na Twitchi!

14. 4. 2021 | 20:26 Twitch.tv
Stalo se nemožné. Ninjův zdánlivě nepřekonatelný rekord byl po třech letech konečně prolomen a pomyslnou korunu nyní přebírá jeho streamerský kolega Ludwig. Tento téměř nemožný kousek se podařil díky Ludwigovu měsíčnímu subathonu a neskutečné podpoře ze strany jeho fanoušků, kteří udrželi stream naživu opravdu celý měsíc!
Ludwig překonal Ninjův rekord
Ludwig překonal Ninjův rekord
Zdroj: dexerto.com

Populární streamer Ludwig během svého bláznivého subathonu získal bezpočet nových diváků a předplatitelů, ale také rovnou pokořil mnoho milníků, a dokonce i ten nejvýznamnější! Ludwig po 31 dnech konečně prolomil Ninjův obrovský rekord v nejvyšším počtu předplatitelů na Twitchi a ve svůj poslední den tak překročil neuvěřitelné číslo 271 000 subscriberů, které později ještě vystoupalo na konečných 283 034. Ukončil tak Ninjovu nadvládu, jež trvala od dubna 2018, když na svém kanále dosáhl na částku 269 154 předplatitelů.

Ninja kdysi sice ještě neměl možnost získat darované subrscribery, avšak k úspěchu využil pomoci mnohých celebrit, jelikož streamoval společně například s Drakem, Travisem Scottem a dalšími osobnostmi. Ludwigova šílená jízda začala před měsícem a pravděpodobně ani on sám nečekal tak ohromný úspěch. Jeho počet předplatitelů stoupal neskutečnou rychlostí k výšinám a díky podpoře ze strany jeho komunity i nových příchozích byl schopný dosáhnout těchto rekordních výsledků.

Přestože obrovská část předplatných byla Ludwigovi darována komunitou k udržení běhu subathonu, více než 135 000 diváků použilo Twitch Prime anebo vlastní peněžní prostředky. Neskutečná a nepřetržitá měsíční jízda, která se zapsala do historie Twitche, je však u konce a Ludwig si nyní bude konečně moci odpočinout. K prolomenému rekordu se samozřejmě vyjádřil sám Ludwig, ale i jeho někdejší držitel Ninja, jenž se připojil s gratulacemi.

Ludwig si v celém procesu přišel na nezměrnou částku peněz, avšak pořádnou porci tohoto výdělku věnoval na dobrou věc. Ludwig totiž svůj poslední den za každé obdržené předplatné daroval rovných 5 dolarů na charitu. Samozřejmě také řádně odměnil celý svůj tým, který bavil chat ve streamerově nepřítomnosti a pilné moderátory, kteří si přišli na opravdu pěkné peníze.