Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme 11členný expertní tým, který vás bude bavit na čtyřdenním Vodafone MČR v CS:GO

10. 10. 2019 | 18:04 Counter-Strike 2
Poslední měsíční finále nás dělí od momentu, kdy s jistotou budeme znát celou desítku účastníků Vodafone Mistrovství České republiky v CS:GO. Mezi ní nechybí kompletní domácí špička, která se utká o uvolněný trůn týmu Gunrunners. Ještě předtím si ale pojďme představit historicky největší expertní tým složený z jedenácti známých hlasů.
MČR 2019 v CS:GO
MČR 2019 v CS:GO

Counter-Strike: Global Offensive patří každoročně k největším lákadlům celého MČR a nejinak tomu bude i letos. Po dlouholeté nadvládě jednoho týmu je před desítkou účastníků unikátní příležitost pozvednout pohár a stát se domácí jedničkou. Poprvé v historii bude navíc Vodafone MČR v CS:GO čtyřdenní záležitostí.

MČR 2019

Čtyři dny zápolení potřebují také rozšíření expertní tým, kde jsme se letos rozhodli opravdu nešetřit, aby ze sebe při svých zápasech dokázal každý vydat skutečné maximum. Celkem se můžete těšit na jedenáct hlasů a tváří, které vás celým mistrovstvím provedou od 7. do 10. listopadu. Mezi komentátory nechybí stálice jako Ivan 'Dev1' Lazarov, Damien 'DeeThane' Dante nebo Ondřej 'Lelek' Kvarda, podobně jako na PLAYzone Challenge nebudou chybět ani Jozef 'Joshua' Dekan nebo Jiří 'Bananides' Johanides. Velkou premiérou s naší produkcí pak MČR bude pro Matěje 'Straty' Cihláře, od PUBG si naopak odskočí další stálice Marek 'shadye' Hovanec.

Spousta segmentů bude pro vás připravena i u analyst desku, a ani tam nebudou chybět největší domácí hvězdy. Těšit se můžete na rozbory současného streamera Romana 'blade' Pilného, stále ještě aktivního hráče Davida 'KAPARZO' Laciny i světem protřelého Milana 'Striker' Švejdy. Jestli se některý z nich dostane i ke komentování, to si zatím necháme pro sebe. Více jste si ale přát opravdu nemohli, takže zbývá už jen doplnit informaci, že v rámci nabitého týmu bude moderátorem tak jako v minulých letech Zdeněk 'Rader' Princ.

MČR 2019 v CS:GO

Devátý ročník Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách nabídne klání v CS:GO, PUBG, League of Legends a Teamfight Tactics. Pokud chcete vidět v boji o český titul největší domácí hvězdy, tak v Brně nemůžete chybět! Vstupenky jsou již od léta v prodeji a zakoupit jednu ze čtyř kategorií můžete na stránkách mcrpc.cz.

MČR 2019
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.