Přejít k hlavnímu obsahu

MIBR se opět snaží vzkřísit z mrtvých změnou sestavy. Odchází meyern, na jeho místo míří talentovaný trk

19. 5. 2020 | 21:42 Counter-Strike 2
S MIBR to jde dlouhodobě z kopce a poslední dva roky vidíme u Brazilců jednu změnu v sestavě za druhou. Sága pokračuje již dnes, z týmu mizí Argentinec meyern, naopak přichází talentovaný Brazilec trk.
trk mibr
trk mibr

Nekončící série přestupů v MIBR má po půl roce další pokračovaní. Právě před šesti měsíci přišel do brazilského týmu meyern, který nahradil felpse. Meyer se však v týmu příliš dlouho neohřál a po nekončící sérii špatných výsledků mění MIBR opět sestavu. Na jeho místo přichází z TeamOne brazilský talent trk.

Konec meyera v MIBR není žádné překvapení, po přestupu předváděl velmi špatné výkony a vše vyvrcholilo ve finále první sezóny FLASHPOINT, kde nedokázal podržet svůj tým a těsně prohrané utkání skončil s ratingem 0.82. To na hráče, který měl být jednou z hvězd týmu, není příliš dobrý výkon.

Velké očekávání však míří i směrem k nové posile. V hledáčku těch nejlepších brazilských týmů se trk objevil již v roce 2018, kdy velkou měrou pomohl svému TeamOne ke 3. místu na turnaji WESG. Všechny jednání však padly kvůli vysoké výkupní klauzuli, trk si tak musel na svou premiéru v předním týmu počkat až na letošek.

Přestup však bude MIBR stát 20 % bodů v Major žebříčku, což pro tým, který má již teď k postupu dost daleko, může být velkou ránou (více o formátu kvalifikace a o tom, jak si týmy vedou, jsme psali zde). 

MIBR se v nové sestavě představí již tento týden v DreamHack Masters Spring NA, kde se utkají s týmy jako Liquid nebo současnou brazilskou jedničkou FURIA.V turnaji budou bojovat v následující sestavě:

 Brazílie Fernando "fer" Alvarenga
 Brazílie Gabriel "FalleN" Toledo
 Brazílie Epitacio "TACO" de Melo
 Brazílie Vito "kNgV-" Giuseppe
 Brazílie Alencar "trk" Rossato

 Brazílie Ricardo "dead" Sinigaglia - kouč

 

Štítky: MIBR
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.