Přejít k hlavnímu obsahu

Miracle Tournament od Kanyho ovládl Faeli

1. 3. 2021 | 18:52 Hearthstone
Streamer a komentátor Jakub "Kany" Jícha se zase jednou stal organizátorem turnaje – minulou sobotu u sebe na streamu hostil akci jménem Miracle Tournament, které se zúčastnili i nejlepší domácí hráči.
Miracle Tournament
Miracle Tournament
Zdroj: grafika Kany

Šestnáct postupujících vzešlo během února z kvalifikací na turnaj nesoucí název Miracle Tournament. Ten má na svědomí známý Hearthstone streamer a komentátor Jakub "Kany" Jícha, který už si to, jaké to je pořádat turnaje, vyzkoušel i v minulosti. Tato turnajová série navíc obsahovala i pěkné finanční odměny, a přilákat se jí tak povedlo i některá známá jména.

I když většinu startovní listiny tvořili spíše méně známí hráči především z řad Kanyho fanoušků, nalézt tam šlo třeba i Michala "JoŽo" Jozefka, Dominika "majsssster" Furku či Oldřicha "Faeli" Mahdala. Právě poslední jmenovaný také dokázal, proč platí za jednoho z vůbec nejsilnějších domácích hráčů – turnajem prošel bez prohry až do finále, kde si následně poradil i s JoŽem. Tím získal nejen hezkých čtyři a půl tisíce korun, ale i unikátní pohár. JoŽo si zase za stříbrnou pozici odnesl dva tisíce a tisícovka a bronz připadly Vladimíru "BoreCZ" Boškovi.

miluju videohry a hlavně ligu legend