Přejít k hlavnímu obsahu

Mladík oBo posiluje Evil Geniuses

5. 3. 2021 | 20:29 Counter-Strike 2
Mladý hráč oBo hlásí po šesti měsících comeback! Po definitivním odchodu z Complexity podepsal smlouvu u celku Evil Geniuses a nahrazuje tak Ethana, který se rozhodl přesedlat na konkurenční VALORANT.
oBo míří k EG
oBo míří k EG
Zdroj: HLTV.org

Severoamerická organizace Evil Geniuses dnes oznámila příchod Owena "⁠oBo⁠Schlattera a zareagovala tak na nečekaný odchod Ethana "⁠Ethan⁠" Arnolda, jenž svoje další esportové kroky spojí s hrou VALORANT. 

Sedmnáctiletý talent z Ameriky v září minulého roku opustil svůj bývalý celek Complexity a zamířil zpátky za oceán. Stalo se to ale velmi nečekaně a bez vědomí týmu, neboť odešel o měsíc dříve než bylo plánováno a ještě před důležitým turnajem. Kromě rodinných důvodů mu zřejmě vadilo také to, že neustále střídal pobyt na hotelech. Následně se zdálo, že si hledá nové působiště v Severní Americe, kde by nemusel tolik cestovat a měl více času na rodinu. Sám hráč ale později prozradil, že je v budoucnu ochoten zůstat v Evropě i delší dobu.

A právě jeho slova se teď vyplnila. Připojuje se sice k americkému celku, ale momentálně se stejně se svými novými spoluhráči nachází na starém kontinentu a kvůli přesunu scény to vypadá, že tam budou hrát velmi často. Evil Geniuses už za dva dny čeká ESL Pro League Season 13, kde o postup do play-off budou bojovat ve skupině D, v níž se kromě nich představí i momentální jednička Astralis, obávaní Virtus.pro či Liquid.

Aktuální soupiska Evil Geniuses vypadá takto:

 Spojené státy americké Vincent "⁠Brehze⁠" Cayonte
 Bulharsko Tsvetelin "⁠CeRq⁠" Dimitrov
 Spojené státy americké Tarik "⁠tarik" Celik
 Kanada Peter "⁠stanislaw⁠" Jarguz
 Spojené státy americké Owen "⁠oBo⁠" Schlatter

 Brazílie Wilton "⁠zews⁠" Prado (trenér)

Štítky: csgo, oBo, Evil Geniuses
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.