Přejít k hlavnímu obsahu

Na povrch vyplouvají teasery na novou sezónu

6. 5. 2020 | 07:00 Fortnite
Přesně za měsíc a dva dny se dočkáme nové sezóny a Epic Games nám pomalu naznačují tématiku třetí sezóny.
Fortnite S3
Fortnite S3

Jaké bude téma sezóny?

Všechny nové leaky o 3. sezóně mají jednu věc společnou, a tou je voda. Je možné, že nová sezóna se bude odehrávat na zaplavené mapě. Tomu nasvědčuje i schopnost potápění, která byla představena při eventu Travise Scotta, a také fakt, že se na mapě začínají objevovat malé prasklinky, z nichž pomalu teče voda. Ačkoliv se nejedná o potvrzenou informaci, tak je možné, že na nás bude čekat v novém battle passu spolupráce s DC Comics a možná se i dočkáme skinu Aquamana. 

Teaser na novou sezónu

Dočkáme se nových zbraní?

Různé zdroje napovídají, že se dočkáme nové brokovnice. Tuto informaci potvrdili i různí leakeři, kteří ji našli v souborech hry. Díky novému enginu se možná dočkáme i ohnivých zbraní, jako třeba molotov nebo plamenomet. Tyto zbraně nebylo doposud možné používat, a to především kvůli limitacím starého enginu. Oheň by měl mít možnost ničit dřevěné stavby, ale převážně by měl sloužit k udělování poškození.

Teaser na 3. sezónu

Dočkáme se změn na mapě?

Krom částečného zaplavení víme, že se lokace Agency bude na mapě nacházet i příští sezónu. Dočkáme se i nových telefonních automatů, ve kterém si budeme moci změnit náš skin v průběhu hry (tyto telefonní budky můžeme najít v party royale).

Teaser na 3. sezónu

Už známe nějaké nové skiny?

V současné sezóně Epic představil možnost si sestavit skin dle vlastního vkusu a hráči si velmi oblíbili možnost customizace skinů . Se stejným systémem se setkáme i v následující sezóně, ale místo skinu si budeme tentokrát moci utvořit vlastní glider. Zároveň byla leaknuta ženská verze Black Knight skinu, tedy vzácného skinu z 2. sezóny, a včetně toho unikly i informace o skinu nesoucím název The Engineer.

Nová sezóna bude určitě pro hru velice přelomová díky značnému množství nových věcí a funkcí. Jde poznat, že přípravu nové sezóny vývojáři z Epicu nepodcenili a dočkáme se nového a skvělého gameplaye.

Zdroj: @FortniteBR
Štítky: Fortnite update,