Přejít k hlavnímu obsahu

Na tenhle duel jsme čekali! Blade ve 2. Tipsport COOL lize porazil KAPARZA a jeho tým

21. 4. 2021 | 22:30 Counter-Strike 2
Druhá nejvyšší domácí CS:GO soutěž pokračuje třetím hracím kolem, kde se utkají dva giganti a nejostřeji sledované týmy dvou zkušených kapitánů. KAPARZO i blade už mají na kontě jednu prohru, takže každé vítězství je nyní pro ně důležité. Kdo vyjde vítězně z jejich vzájemného střetnutí?
KAPARZO vs. blade
KAPARZO vs. blade
Zdroj: grafika PLAYzone

Dosavadním králem 2. Tipsport COOL ligy je akademie Sazka.BRUTE, která ještě neztratila ani bod. Ve třetím kole navíc svěřenci carnyLa vyzvou BloodyDevils, kteří se museli rozloučit se dvěma hráči mířícími do nejvyšší soutěže. Držet tempo s čelem budou chtít i GLORE, kteří budou o další tři body bojovat s Gifted.uRage, jenž naopak překvapivě ještě nemají ani jednu výhru. Totéž platí o OVG, jejichž třetím soupeřem budou Universe.

Největší šlágr kola ale bude zbylý čtvrtý zápas. Proti sobě se totiž postaví Team Gravity v čele s David 'KAPARZO' Lacina proti Value Skins vedenými Romanem 'blade' Pilným. Na jedné straně se představí i hráči jako Tomkeejs nebo WANTYYYY, na té druhé pak jistě budou zářit rdO nebo fazen1z. Kdo si odnese vytoužené body?!

Rozpis třetího hracího dne:

Aktuální tabulka soutěže
Aktuální tabulka soutěže
Zdroj: coolliga.cz
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.