Přejít k hlavnímu obsahu

Na`Vi představují dvě posily i nového kouče

3. 1. 2020 | 19:08 PUBG: Battlegrounds
Po sérii několika negativně vyznívajících článků o exitu světových organizací ze světa PUBG tu máme jedno setrvání, spojené se dvěma přestupy. Řeč je o ruském týmu Natus Vincere, který před měsícem propustil duo POKAMOLODOY, ADOUZ1E.
Na`Vi PUBG
Na`Vi PUBG

POKAMOLODOY byl nejdéle sloužícím hráčem sestavy Na`Vi, ADOUZ1E pak patřil k nejvíce tahounům. Rok 2020 se tak bude dát považovat za vstup do nové éry známé CIS organizace (více o těchto změnách najdete v samostatném článku). Nové dvě akvizice tak mají o motivaci postaráno, aby dokázali minimálně navázat na dva úspěšné a zkušené střelce. V obou případech však nejde o žádná překvapivá jména. TheTab míří do Na`Vi z týmu Jokers, Kemba7 byl dosud na lavičce KataNa Teamu a jeho přestup byl více než očekávaný. Jde totiž o jednoho z pilířů ruské reprezentace, která nedávno ovládla PUBG Nations Cup a v Na`Vi se určitě neztratí.

Nynější sestava NAVI.PUBG vypadá takto:

 Rusko Arsenii 'ceh9' Ivanychev
 Rusko Andrey 'Bestoloch' Ionov
 Rusko Vitaly 'TheTab' Karkeshkin
 Rusko Dmitry 'Kemba7' Rozhkov

Zdroj: navi.gg
Štítky: Natus Vincere
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.