Přejít k hlavnímu obsahu

Natus Vincere propouštějí dva hráče své sestavy

7. 12. 2019 | 15:33 PUBG: Battlegrounds
Jako další tým PUBG Europe League se ke změnám v sestavě odhodlali Na`Vi, kteří propouštějí hned dva hráče. Minimálně jedno jméno je ale více než překvapivé.
Natus Vincere
Natus Vincere

Natus Vincere po první fázi letošní PEL odhodlali k přestavbě kádru, kdy jako jediný zůstal na aktivní soupisce POKAMOLODOY. Mezi dubnovými posilami byl i ADOUZ1E, a právě tito dva hráči se dnes oficiálně se zbytkem týmu rozloučili. Dle veškerých vyjádření vše nasvědčuje tomu, že jde o vyhazov, nikoliv o rozumný rozchod. ADOUZ1E byl navíc dlouhodobě nejlepším individuálním hráčem Na`Vi, takže problémy zřejmě už byly natolik rozmanité, že je propuštěn i hráč takového kalibru. Jako hlavní důvod je uváděn rozlišný pohled na hru a celkově na tým, což se v největší míře mělo ukázat na nedávném světovém šampionátu.

Kromě toho, kdo sestavu Na`Vi nyní doplní, je důležitá i otázka, kam by mohli oba odpadlíci zamířit. V nejvyšší evropské soutěži jsou totiž pouze dva další rusky mluvící týmy. Minimálně ADOUZ1E má ale předpoklady k tomu, aby následoval cestu Ubaha, který se ve FaZe stal jedním z nejlepším hráčů nejenom evropské scény.

Aktuální složení vypadá následovně:

 Rusko Arsenii 'ceh9' Ivanychev
 Rusko Andrey 'Bestoloch' Ionov

Zdroj: navi.gg
Štítky: Natus Vincere
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.