Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers vstupují do světa Brawl Stars, přebírají sestavu Inaequalis

3. 4. 2020 | 18:47 Brawl Stars
Další tým se přidává na naší Brawl Stars scénu! Svoji sestavu nyní představují NecroRaisers, kteří tak opět prohlubují své zapojení do světa mobilních her.
NecroRaisers
NecroRaisers

Brawl Stars zkrátka jede! Nejnovější přírůstek rodinky Samsung MČR v mobilních hrách k sobě již delší dobu láká i přední jména CZ/SK scény. Mezi ně se nyní řadí i NecroRaisers, kteří dnes odhalili sestavu své nové BS sekce. Ta bude složena klasicky ze tří hráčů, vícero týmů ani náhradníka pro možnost hýbat se sestavou tedy v NR, podobně jako u většiny organizací, nenajdeme. Samotný roster ale vypadá velice zajímavě, a to už kvůli tomu, že sestává z čistě slovenských hráčů.

Ti navíc nejsou na Brawl Stars scéně žádní zelenáči, k NecroRaisers totiž přicházejí z Inaequalis, za které již nějakou dobu hráli. Jestli jim změna organizace pomůže, ukáže až čas, tito kluci ale rozhodně mají co ukázat a jak nedávno dokázali NecroRaisers se svou PUBG Mobile sekcí, ve světě mobilních her mají evidentně ambice i oni. Šanci ukázat, že BS je jejich disciplína, bude tato sestava moci již v neděli na finále naší turnajové série.

Štítky: NecroRaisers
miluju videohry a hlavně ligu legend