Přejít k hlavnímu obsahu

Team Liquid potvrdil nového pátého hráče, premiéru si na DreamHacku odbude Grim

5. 8. 2020 | 10:37 Counter-Strike 2
Legendární sestava týmu Liquid, která se minulý rok zapsala tlustým písmem do historie CS:GO, prochází po dlouhé době změnou. Tým opouští dlouholetá opora nitr0, jeho místo zaujme talentovaný Grim.
Team Liquid
Team Liquid

Historicky nejlepší americký CS:GO tým prochází po dlouhé době změnou. S týmem se totiž loučí nejdéle hrající člen sestavy a dnes již legenda amerického Counter-Strike, Nick "nitr0" Cannella. Ten byl členem týmu již od roku 2015 a během svého působení dotáhl Liquid mezi špičku světového CS:GO. Připsal si hned 10 velkých titulů, přičemž loňský rok se svým týmem naprosto dominoval a v rekordním čase také získal Intel Grand Slam.

Letos však Liquid nedokázali na své výkony navázat a po diskuzi se hráči shodli na tom, že je potřeba změna. Jeho místo od nadcházejícího DH Summer Online zabere talentovaný mladík Michael "Grim" Wince, který dosud střílel v barvách týmu Triumph, kde neskutečně zapůsobil. Za poslední tři měsíce má totiž neskutečný rating 1.34, což je proti týmům jako MIBR, Evil Geniuses nebo 100 Thieves opravdu impozantní výkon.

Tým se s novým hráčem představí již příští týden na zmiňovaném DH Summer v této sestavě:

 Spojené státy americké Jonathan "⁠EliGE⁠" Jablonowski
 Kanada Russel "⁠Twistzz⁠" Van Dulken
 Kanada Keith "⁠NAF⁠" Markovic
 Spojené státy americké Jake "⁠Stewie2K⁠" Yip
 Spojené státy americké Michael "⁠Grim⁠" Wince

 Spojené státy americké Eric "⁠adreN⁠" Hoag (coach)

Štítky: team liquid
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.