Přejít k hlavnímu obsahu

Nenech si ujít velkou měsíční VALORANT sérii, jejíž závěrečná kvalifikace proběhne tento pátek

18. 9. 2020 | 09:34 VALORANT
Časy spojené s vydáním Valorantu, kdy se domácích turnajů účastnily stovky týmů, jsou sice pryč, ale FPS hit od Riot Games nadále patří mezi nejpopulárnější esportové hry současnosti. Dali jsme tak hlavy dohromady s našimi partnery a pro hráče si na měsíc září připravili parádní turnajovou sérii o finanční odměny.
AORUS AMD Valorant série by Alza.cz
AORUS AMD Valorant série by Alza.cz

AORUS AMD Valorant série by Alza.cz, tak zní celý název klání, do kterého se od 4. září může zapojit každý z vás! Hrát Valorant naplno je velká zábava, takže pokud vás už jen nebaví grindit rank v hodnocených zápasech, tak vám doporučujeme dát dohromady partu kámošů a vyzkoušet si turnaj. Určitě tohoto totiž nebudete litovat! Celkově máme pro všechny zájemce připraveny tři otevřené turnaje, které proběhnou vždy v pátek večer.

Prostředí elektronického esportu má velkou výhodu v tom, že ve velké míře jsou turnaje určené naprosto pro každého a chopit se šance není nic složitého. V našem případě si stačí jen vybrat turnaj níže a přihlásit se v pravém ovládacím panelu. Pátek možná není pro každého ten nejlepší den na hraní, ale věříme, že naše měsíční série je dostatečným lákadlem, abyste potrénovali a šli se poprat o místo na výsluní! Kromě nefalšovaného turnajového zážitku, kde každý zápas je na ostří nože, je velkým lákadlem také finanční odměna pro dva nejlepší týmy. Neváhej se tak přihlásit a zabojovat o postup do finále, kde si TOP 2 celky rozdělí prize pool 7 000 Kč.

Harmonogram zářijové turnajové série ve hře VALORANT:
Pátek 4. září 18:00AORUS AMD Valorant série by Alza.cz #7
Pátek 11. září 18:00AORUS AMD Valorant série by Alza.cz #8
Pátek 18. září 18:00AORUS AMD Valorant série by Alza.cz #9
Pátek 25. září 18:00AORUS AMD Valorant série by Alza.cz – finále
Štítky: AORUS, AMD, Alza.cz
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.