Přejít k hlavnímu obsahu

Neskutečná paráda, dva čeští hráči postupují na Fortnite World Cup!

26. 5. 2019 | 22:03 Fortnite
Sedmý víkend kvalifikací na Fortnite World Cup je u konce a poprvé se opravdu zadařilo i našincům. V solo části postupují do New Yorku hned dva domácí hráči!
Fortnite World Cup
Fortnite World Cup

Již sedm týdnů trvají kvalifikace na Mistrovství světa ve Fortnite, domácím hráčům se ale ani v solo ani v duo části to hlavní nepovedlo. Každý víkend sice dosáhli na pěkné finanční odměny, samotný postup na World Cup ale zkrátka vypadal jako nedosažitelný cíl. Tento víkend ale bylo prokletí konečně prolomeno, do New Yorku to ve čtvrté kvalifikační solo sérii dotáhli hned dva domácí hráči!

GG WP

Se ziskem 65 bodů skončil na druhém místě Marteen, což mu vedle postupu na Mistrovství zajišťuje také nádherné čtyři tisíce dolarů. Na místo šesté se pak díky zisku 59 bodů probojoval Skailer (v tabulce označený jako Parabellum), který si spolu s letenkou do nejlidnatějšího města USA odnáší 2 250 dolarů. Finanční zisky z kvalifikací jsou ale u obou jen základem, ze samotného WC si zaručeně odnesou další peníze. A jestli se jim bude dařit, tak jich navíc bude opravdu hodně!

NVIDIA
miluju videohry a hlavně ligu legend