Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja ve spolupráci s adidas představuje vlastní tenisky

25. 12. 2019 | 13:37 Všechny hry
S teniskami v gamingu se roztrhl pytel a své slovo se rozhodl říct také adidas. Ten nově přináší kolaboraci s tím nejpovolanější, největší streamerskou hvězdou Ninjou.
ninja x adidas
ninja x adidas

Stejně jako gaming a esport, i tenisky v posledních letech patří mezi fenomén, který čím dál více proniká do mainstreamu. I proto se výrobci tenisek snaží čím dál více propojit tyto dva světy. Již loni započala organizace Immortals spolupráci s firmou K-Swiss (psali jsme zde), teprve před pár dny představila své gamingové boty také Puma (psali jsme zde). Teď se do hry přidal také další německý gigant, adidas.

ninja x adidas

Ten se spojil s nejpopulárnějším streamerem současnosti Ninjou, který si vzal na paškál model Nite Jogger, jenž upravil k obrazu svému. Nejde tedy o tenisky určené speciálně pro esport, jako tomu bylo v případě K-Swiss a Puma, nýbrž o speciální edici jednoho z klasických modelů adidas Originals. I tak je spojení známého streamera a jedné z nejznámějších značek světa nepopiratelným přínosem pro svět gamingu. 

Jak Ninja prozradil, tenisky oslavují nejel jeho úspěch, ale hlavně také odhodlání každého jedince jít si za svým cílem:

Spolupráci s adidas jsem chtěl zahájit obuví, která bude oslavou poctivé práce každého, kdo usiluje o dokonalý výsledek. Každého, kdo si uvědomuje, že jen tak lze dosáhnout spokojenosti. Každého, kdo věnuje čas TIME INTM. Ať tvoje cesta trvá 1 hodinu nebo třeba 1000, tyhle tenisky jsou pro tebe.

Jak také naznačuje Ninjovo vyjádření, tenisky Nite Joggers nebudou jediným kouskem ze spolupráce s adidas, na další produkty si však budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Pár dní si budeme muset počkat také na tenisky, které však půjdou do prodeje již 31. prosince na webu adidas. Za tenisky v klasických velikostech si zájemci zaplatí 3 899 Kč, v dětských velikostech budou o devět stovek levnější.

Zdroj: adidas.cz
Štítky: Ninja, adidas
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.