Přejít k hlavnímu obsahu

Ninjas in Pyjamas odhalují první náznaky nové soupisky

19. 9. 2019 | 11:28 Dota 2
Poté, co NiP skončili na sedmnáctém místě na The International 2019, fanoušci očekávají velké změny v jejich soupisce.
Ninjas in Pyjamas
Ninjas in Pyjamas

NiP se ale rozhodli neoznámit svou novou soupisku jen tak suše na svém Twitteru. Místo toho postupně odhalují vlajky, které reprezentují národnost hráče, jenž se do jejich týmu přidává. Prozatím byly zveřejněny pouze dvě vlajky, ale i ty nám mohou něco napovědět. 

První zveřejněnou vlajkou je vlajka USA, která nejspíše naznačuje návrat Petera “ppd” Dagera do týmu, kde pravděpodobně bude pokračovat jako kapitán už druhou sezonu. Panovaly zvěsti, že ppd se přidá do Team Liquid, ale přece jen NiP mu dávají mnohem více prostoru, který má rád.

Druhá zveřejněná vlajka byla Dánská a ta jasně poukazuje na Marcuse “Ace” Hoelgaarda. O tomto hráči se říkalo, že buďto byl z týmu vyhozen, nebo sám odešel, nicméně po zveřejnění této vlajky všechny tyto pomluvy zmizely a on pravděpodobně bude v NiP dále pokračovat.

Ninjas in Pyjamas

Tohle jsou momentálně jediní dva aktivní hráči NiP, se kterými můžeme počítat do nové soupisky. Martin "Saksa" Sazdov totiž oznámil pauzu a Neta "33" Saphira společně s Adrianem "Fata" Trinksem se odpojili z organizace. Na scéně je ale pořád spousta velkých jmen, jako například Syed "SumaiL" Hassan, který by se teoreticky mohl znovu spojit se svým bývalým kapitánem z Evil Geniuses, a nebo s sebou ppd vezme do týmu některého ze zkušených veteránu, který by mu mohl pomoci s drafty.

Pravdou ale je, že vše kromě národností hráčů jsou stále jen spekulace a nemusí být pravda. Ani Ace nebo ppd nepotvrdili své další angažmá v NiP, tudíž tyto vlajky mohou být pouze shodou náhod a NiP mohou mezitím ve skutečnosti nabírat úplně nové hráče.