Přejít k hlavnímu obsahu

Nová evropská profesionální liga v PUBG!

10. 10. 2018 | 19:48 PUBG: Battlegrounds
PUBG Corp. a StarLadder dnes společně hrdě oznámili první oficiální profesionální ligu pro Evropu, ve které se hraje o úctyhodných milion euro.
pubg
pubg

PUBG Europe League (PEL), jak se liga nazývá, startuje počátkem roku 2019 a hrát v ní bude celkem 16 týmů. Dělí se na 3 osmitýdenní cykly, kdy se v každém z nich odehraje 96 LAN zápasů. Po každém cyklu proběhne takzvaný Pro League Promotion Tournament, ve kterém si zahraje nejlepších 16 z nižší ligy - Contenders League. Ten dá šanci některým z třicetidvou týmů této ligy postoupit do PEL. Contenders League se hraje stejným systémem jako PEL, s jediným rozdílem - hraje se online. Dostat se do ní můžete přes online kvalifikace ve třech různých regionech, těmi jsou západní Evropa, východní Evropa a Střední východ a Afrika dohromady. Lépe systém nejspíš pochopíte z obrázku níže.

pel program

PUBG je skvělá hra s miliony loajálních stoupenců, přestože je to mladý esportový titul. S rozsáhlými zkušenostmi s provozováním a řízením stovek turnajů v průběhu let je StarLadder hrdý, že je nedílnou součástí vývoje PUBG jako plnohodnotného sportu se skutečnou profesionální ligou. Vysílání PUBG je výzva, ale jsme na to připraveni. Neustále se snažíme zlepšit divácký zážitek. Slibujeme, že budete opět ohromeni naší živou produkcí.

- Roman Romantsov, CEO a zakladatel StarLadderu

pel
Štítky: Starladder, PUBG, PEL
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.