Přejít k hlavnímu obsahu

Nové album K/DA vyjde v listopadu

5. 10. 2020 | 16:08 League of Legends
O nové desce virtuální k-popové kapely K/DA se již v minulosti spekulovalo. Nyní je to oficiální, deska s titulem „ALL OUT“ vyjde 6. listopadu.
K/DA
K/DA

Členky K/DA na hudební scénu vtrhly v roce 2018 se svým úspěšným hitem „POP/STARS“, poté se však na poměrně dlouhou dobu odmlčely. Riot fanouškům naznačoval už nějakou dobu, že se něco chystá. V srpnu vyšla druhá píseň „THE BADDEST“ a podle uniklých leaků se má k Ahri, Akali, Evelynn a Kai’Se připojit Seraphine, možná budoucí LoL šampionka. První oficiální informace o návratu oblíbené kapely jsou konečně tady. 

Pro upřesnění půjde o tzv. EP (extended play), tedy hudební album, které je delší než jediný song, ale přece jen o něco kratší než klasické album. I tak je to po dvou letech čekání velká novinka! EP ponese název „ALL OUT“, kromě názvu byla zveřejněna také oficiální podoba desky a další propagační artworky. 

K/DA

První song z nadcházejícího projektu už známe, je jím právě „THE BADDEST“. Hlasy členkám propůjčí Soyeon a Miyeon, přibyly také nové tváře, a to Bea Miller a Wolftyla, které nahradily původní zpěvačky Madison Beer a Jairu Burns. Další nový song má zaznít na letošním World Championship, právě s již zmíněnou Seraphine. 

Těšíte se na nové songy? A co říkáte na obal desky? 

Štítky: K/DA