Přejít k hlavnímu obsahu

Online Vision Gaming oznamují sestavu pro 2. Tipsport COOL ligu

15. 3. 2021 | 10:50 Counter-Strike 2
Online Vision Gaming nedávno představili pětici nových hráčů, kteří budou organizaci reprezentovat mimo jiného i v 2. Tipsport COOL lize. Kdo se v černočerveném dresu představí?
Online Vision Gaming
Online Vision Gaming
Zdroj: grafika OVG

Organizace Online Vision Gaming se spíše zaměřuje na jiné hry, je ale držitelem slotu v 2. Tipsport COOL lize, kde minulá sestava ve složení Kadim, TDH1, Twen, Vooca a Suci obsadila celkové 6. místo. O vylepšení výsledku se budou snažit kompletně jiní hráči, které si vedení vzalo pod svá křídla. V budoucích týdnech se OVG vedle této ligy budou určitě chtít prosadit i v dalších kvalifikacích do MČR a Sazka eLEAGUE.

Kapitánem nové soupisky se stává Vojtěch "Volt" Klíma, který má zkušenosti z řady týmů a bude patřit k velkým oporám sestavy. Dříve si zahrál za E-RIVALS po boku zur1se nebo na Y-GAMES v týmu se suplicKem. Na loňském Quietus Day se umístil s mixem 2old na 5. místě, kde po jeho boku bojoval i jeho dlouholetý parťák a druhý člen OVG, Jakub "cisa" Cisárik. K těmto střelcům se přidávají Jan "M9rket" Ferkl a Fanda "FirsT" Urjinkhand, ty můžete znát hlavně z univerzitní 3E ligy, kde spolu se Zajdou a stinxem získali v loňském školním roce dvě stříbrné medaile pro Univerzitu Hradec Králové. Posledním hráčem se stává Michal "FABULOUSSS" Gorecki, jenž má za sebou angažmá v Infactus a Gifted Gaming, teď na něho ale čeká zřejmě nevětší výzva v jeho dosavadní kariéře.

Vyjádření od kapitána sestavy Vojtěcha "Volt" Klímy: „Naše sestava se skládá z hráčů, kteří spolu kdysi hrávali ať už v týmu, nebo na LAN v mixech. Každý se máme pořád co učit a věřím, že se na naší scéně ukážeme v dobrém světle. Naše cíle jsou uhrát především dobrý výsledek v 2. Tipsport COOL lize, uspět v nadcházejících MČR kvalifikacích a taky určitě v Sazka eLEAGUE. Ačkoliv to bereme v klidovém režimu a v duchu "jen tak do kecky", věřím, že můžeme potrápit tuzemskou scénu a dostat tím OVG více do povědomí.“

Nová soupiska OVG tedy vypadá takto:

 Česká republika Vojtěch "Volt" Klíma
 Česká republika Jakub "cisa" Cisárik
 Česká republika Michal "FABULOUSSS" Gorecki
 Česká republika Jan "M9rket" Ferkl
 Mongolsko Fanda "FirsT" Urjinkhand

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.