Přejít k hlavnímu obsahu

Ordno: Změna role je vždycky velká zábava. Chceme na EU Masters

21. 6. 2020 | 15:30 League of Legends
Ordno z týmu SINNERS se stal další obětí našich rozhovorů před startem Hitpoint Masters, které začínají již dnes! Nováčkem ligy je organizace SINNERS, která ale ve svých řadách má hned několik známých jmen, jako Vinxen, Vasked nebo PiOk. Ordno vylíčil své cíle pro letní split, přechod z ADC na mid a své pocity před zápasy s Inside Games a Vikingekrig.
Ordno SINNERS
Ordno SINNERS

Jak se skládala soupiska SINNERS pro letní split?

Měl jsem i jiné možnosti, ale nakonec jsme se s Vaskedem a Vinxenem rozhodli složit CZSK soupisku. Co se týče organizace, SINNERS jsme oslovili my samotní a oni poté přišli s návrhem, který byl lepší, než nabídky ostatních organizací.

Na jaře jsi poměrně úspěšně změnil roli, byl jsi přesto rozhodnutý vrátit se na midlane?

Na konci splitu jsem ještě nebyl rozhodnutý, jestli budu hrát dál AD Carry nebo se vrátím na mid. Nakonec jsem se vrátil na mid. Myslím že změna role je vždycky velká zábava a zároveň může dodat motivaci k tréninku. Nemyslím si, že bymi nějak seděla víc role ADC nebo mid, spíš je to o těch šampionech, kteří se na těch rolích hrají. Samozřejmě že to, že jsem do teď hrál AD Carry mi pomůže i s champion poolem na midu a třeba tam něco prásknu už v neděli.

Samozřejmě by se nám líbilo také vše vyhrávat, ale tlak, abychom se nějak vyrovnali CS:GO týmu opravdu necítím.

V sestavě nemáte jediného cizince. Byla tahle možnost na stole nebo jste chtěli hrát čistě s hráči z Česka a Slovenska?

Od začátku jsme chtěli hrát s kompletní CZSK soupiskou a popravdě jsme nad žádnými importy neuvažovali. Kdybychom měli nějakého cizince, dost by se tím změnila komunikace, ale to je asi jediný rozdíl.

V týmu máte v podstatě dva navrátilce. Nejdříve se zeptám na Adisse, který svou přítomností v sestavě mnohé překvapil. Jak ty Adisse jako hráče vnímáš? 

Adiss je dost v v pohodě, myslím že povahově do našeho týmu sedí a pracuje se s ním pěkně. Určitě má i prostor pro zlepšení, jako konec konců každý hráč v každém týmu. Věřím, že během splitu ukáže, proč jsme si ho nakonec vybrali do týmu. 

Ordno SINNERS

Vaše sestava spolupracuje s trenérem Worrym, který se na domácí scénu vrací po poměrně dlouhé době. Jak se vám zatím společně pracuje? 

Tým jsme skládali s tím, že na soupisce chceme mít lidi, se kterými se už známe, nebo jsme spolu už hráli v týmu v minulosti. Atmosféra v týmu je tím pádem dost fajn a k tomu přispívá i Worry.

Jste teprve druhým týmem v organizaci SINNERS. Cítíte nějaký tlak kvůli úspěšné CS:GO sestavě, nebo to vůbec nevnímáte?

Samozřejmě by se nám líbilo také vše vyhrávat, ale tlak, abychom se nějak vyrovnali CS:GO týmu opravdu necítím. Komunikace s Maxem (manažerem týmu) zatím probíhala úplně bez problému, takže si nemůžu na nic stěžovat.

V letním splitu vás čeká v lize několik na papíře velmi silných týmů. Koho krom eSuby vnímáš jako největší soupeře v boji o EU Masters? 

Zatím cílíme na 1. až 2. místo, takže krom eSuby nikoho úplně neřešíme. Zatím nemůžu říct, kdo bude nebo nebude dobrej, jelikož jsem je ještě neviděl hrát. Až se odehraje pár hracích týdnů, udělám si určitě lepší obrázek.

Také po individuální stránce tě čeká několik velmi náročných soubojů. Věříš si proti Randomovi, Dreadovi nebo přicházejícím cizincům?

Popravdě neřeším nikoho, proti komu budu hrát a myslím si, že to tak má i zbytek týmu. Do ligy jdu s tím, že si chci zahrát nějaké dobré League of Legends a je mi už celkem jedno, proti komu to bude.

Jak se celkově těšíš na návrat ligy a co můžeme jako diváci očekávat od úvodních zápasů s Vikingekrig a Inside Games?

Vždycky se může stát, že to giga seběhneme, ale pokud v neděli přijdeme do zápasů soustředění a nepickneme Lee Sina, měli bychom den zakončit s bilancí 2:0.

Díky za rozhovor, chtěl bys něco vzkázat čtenářům PZ nebo vašim fanouškům?

Taky moc díky, v neděli pořádně fanděte a přijďte se podívat i na můj stream, pravidělně streamuju na Twitchi.