Přejít k hlavnímu obsahu

Hitpoint Masters: První hrací den skončil šílenou výhrou Cyber Gaming nad Sampi

21. 6. 2020 | 17:10 League of Legends
Slast pro všechny milovníky domácího League of Legends je konečně tu a nejlepších osm celků z Česka a Slovenska se představí každou neděli v osmi BO1 duelech.
Hitpoint Masters
Hitpoint Masters

UPDATE (0:06): První hrací den zakončil naprostým šílenstvím Odstranovac, který za Nasuse Cyber Gaming nakonec propushoval k vítězství. Ve velmi vyrovnané hře dlouho vedli Sampi, ale ve hře CG dlouho držel Dread. Na následný split push Odstranovace v pozdějších fázích hry Sampi těžko hledali odpověď a nakonec museli kapitulovat.

Hitpoint Masters #14

#TýmSkóre
1ESubaLogo std.png⁠eSuba2 - 0
2Cyber Gaminglogo std.png⁠Cyber Gaming2 - 0
3Team Sampilogo std.png⁠Team Sampi1 - 1
4Team Brutelogo std.png⁠Team Brute1 - 1
5Vikingekrig Esportslogo std.png⁠Vikingekrig Esports1 - 1
6Inside Gameslogo std.png⁠Inside Games0 - 1
7SINNERS Esportslogo std.png⁠SINNERS Esports0 - 1
8Gunrunnerslogo std.png⁠Gunrunners0 - 2

UPDATE (22:42): Viděli jsme velkou porci zápasů, ve kterých si mimo jiné eSubáci došli pro dvě úvodní vítězství. Zajímavý boj viděli diváci mezi Cyber Gaming a Inside Games, kdy za druhý jmenovaný celek musel nastoupit na midlane trenér z USA, jelikož Final měl technické problémy. V zápase zazářil zejména Dread ze Cyber Gaming, který všem připomněl, proč je Syndra šampionem, proti kterému zkrátka nechcete hrát. 

UPDATE (17:17): V první hře podle předpokládání zvítězili Sampi. Ve hře proti Brute sice mnoho killů nepadalo, ale Sawyor a spol. řídili jednoznačně tempo early game a brali všechny objektivy. Jakmile se zápas dostal do teamfightů, už byli Brute ve velké nevýhodě a Sampi si došli pro vítězství. V druhé hře to bylo úplně něco jiného, když vikingové dokázali překvapit favorizované SINNERS. Vikingekrig se se svou šílenou poke kompozicí dokázali dostat do velké výhody v early game, ale nakonec z toho byla šílená 45minutová hra, kterou rozhodlo spíš několik individuálních chyb, než propracované týmové playe.


Offseason byla šílená a změny v sestavách udělal úplně každý. Mezi hlavní favority na vítězství se opět řadí dlouhodobá jednička domácí scény CZC.eSuba, ale v letním splitu jí na záda jistě budou chtít dýchat týmy jako Team Sampi, Cyber Gaming nebo SINNERS. V kvalifikacích překvapili nováčci kteří následně zamířili do týmu Gunrunners, ale do boje vyráží také týmy Vikingekrig Esports, Inside Games a Team Brute. Do play-off postupuje klasicky nejlepších šest týmů, z nichž první dva postupují přímo do semifinále. V sázce jsou opět dvě místa na European Masters.

Neděle 21. června
SMP⁠Team Sampilogo std.png1:0Team Brutelogo std.png⁠TBR
VIK⁠Vikingekrig Esportslogo std.png1:0SINNERS Esportslogo std.png⁠SIN
IG⁠Inside Gameslogo std.png1:0Cyber Gaminglogo std.png⁠CG
TBR⁠Team Brutelogo std.png1:0Gunrunnerslogo std.png⁠GRS
ESB⁠ESubaLogo std.png1:0Vikingekrig Esportslogo std.png⁠VIK
GRS⁠Gunrunnerslogo std.png0:1ESubaLogo std.pngESB
SIN⁠SINNERS Esportslogo std.pngodl.Inside Gameslogo std.png⁠IG
CG⁠Cyber Gaminglogo std.png1:0Team Sampilogo std.png⁠SMP

O své predikce se podělili Mortsche a Kangae:

Štítky: Hitpoint Masters, ERL