Přejít k hlavnímu obsahu

V sestavě Cyber Gaming se vrátí Odstranovac! Lipánek mění roli na AD Carry

8. 6. 2020 | 02:41 League of Legends
Do nové sezóny Hitpoint Masters vyrukují Cyber Gaming s cílevědomou soupiskou plnou známých tváří. V týmu uvidíme starou známou tvář čtyřnásobného mistra Hitpoint Masters a dvojnásobného mistra ČR, Michala "Odstranovac" Duchoně.
Odstranovac
Odstranovac

Cyber Gaming budou po překvapivém zisku druhého místa v jarním splitu znovu usilovat o přední příčky. V létě se sice soupiska kompletně obmění, ale i přesto zde kvalita zůstává a vrací se i veterán Odstranovac, kterého jsme naposledy viděli na česko-slovenské scéně na MČR 2018, kde s týmem MSI.Lancraft získal stříbrné medaile. Nejvíce se na domácí úrovni zapsal do paměti fanoušků v barvách eSuby a Fraternitas v letech 2015 až 2017, kdy dosáhl asi největších úspěchů.

Jako základ týmu přichází někdejší jungle-mid dvojice z celku Sampi, Lipánek a Dread. První jmenovaný ale pro mnohé překvapivě mění svou roli a Lipánek nově bude hájit post AD Carry. Místo v jungli zaplní navrátilec SeMike, který se naposledy na domácí scéně představil v dresu AS Trenčín v loňském letním splitu a obsadil 4. místo na Hitpoint LEGENDs #4. Sestavu uzavírá zkušený support Zeussak, kterého si mnozí pamatují hlavně z loňské sestavy Team Brute, se kterou v létě obsadil 2. místo v domácí lize. Letošní jaro strávil krátkou etapou v řecké lize, kde definitivně zmizel ze sestavy GameSpace MCE již po odehrání úvodní fáze. Tým povede trenér Micro, který nejvíce zaujal jako asistent Mozilly v někdejších Team Moops. 

Sestava Cyber Gaming pro letní split:

 Slovensko Michal "Odstranovac" Duchoň (Top)
 Slovensko Miňo "SeMike" Vavro (Jungle)
 Česká republika Jan "Dread" Hrbáč (Mid)
 Česká republika Václav "Lipánek" Maxa (AD Carry)
 Slovensko Peter "Zeussak" Gbelec (Support)

 Česká republika Richard "Micro" Mendl (Trenér)

Domácí Hitpoint Masters #14 by měly začít již na konci tohoto měsíce. O uplynulém víkendu měli fanoušci domácího League of Legends možnost sledovat uzavřenou kvalifikaci z níž CZC.eSubu, Cyber Gaming a Sampi doplnila pětice týmů: Inside Games, Cookiemasters, Nevim no, Stuck with U a máme rádi kebaby. V následujících týdnech si týmy budou hledat organizace a z mixů nejvíce jednoznačně zaujala sestava Stuck with U ve složení: Adiss, Vinxen, Ordno, PiOk, Vasked. Svůj spot v kvalifikaci naopak překvapivě neobhájili nové zkušené soupisky RAMS a Vikingekrig Esports.

Štítky: Cpt Lipanek