Přejít k hlavnímu obsahu

Perkz se loučí s G2! Nová kapitola ho čeká v LCS

18. 11. 2020 | 14:00 League of Legends
Jeden z nejlepších západních hráčů historie končí v týmu G2 Esports a velmi pravděpodobně se blíží přestupu do severoamerické LCS. Perkz se opravdu loučí s Evropou a bude se moc vrátit na roli midlanera.
Perkz
Perkz

No a kam vlastně Luka "Perkz" Perković zamíří? S největší pravděpodobností by to měl být tým Cloud9, z nějž už odešel dánský midlaner Nisqy, který má namířeno do Fnatic. Dle informací Travise Gafforda ale o Perkze usiluje ještě jeden severoamerický celek, kterým jsou Evil Geniuses. Ti by možná měli cenu Perkze ještě trochu vyšponovat na zmiňovaných 5 milionů, ale podle všech indikací by Perkz měl opravdu přestoupit do Cloud9, se kterými bude chtít bojovat nejen o titul z LCS ale také mezinárodní úspěch. 

V Cloud9 je už potvrzená další změna, a to na druhé solo lajně, tedy toplane. Z týmu má odejít Licorice, který měl původně zamířit do TSM, ale nakonec to vypadá, že ho kvůli vysoké přestupní částce získá FlyQuest. Na jeho místo přijde Fudge, který v loňské sezóně působil v týmové akademii, která vyhrála jarní i letní split LCS Academy League. 

Údajná sestava Cloud9 pro rok 2021:

 Austrálie Ibrahim "Fudge" Allami (Top)
 Spojené státy americké Robert "Blaber" Huang (Jungle)
 Chorvatsko Luka "Perkz" Perković (Mid)
 Dánsko Jesper "Zven" Svenningsen (AD Carry)
 Kanada Philippe "Vulcan" Laflamme (Support)

Štítky: LEC, lcs, Cloud9, Perkz, G2 Esports