Přejít k hlavnímu obsahu

Pinnacle Cup se vrací! Česká jednička SINNERS se ve třetím kole postaví proti legendám z Austrálie

10. 3. 2021 | 14:00 Counter-Strike 2
Po jednodenní pauze opět uvidíme SINNERS Esports na herním serveru, v Pinnacle Cupu se totiž dnes v 19:00 představí proti známým hráčům z EXTREMUM. Naše česká naděje vstoupila do swiss fáze prohrou proti skvěle hrajícím Copenhagen Flames, v následném duelu proti Dignitas si ale dokázala vybojovat skóre 1:1.
SINNERS
SINNERS
Zdroj: SINNERS Esports

Jak už jistě víte, Pinnacle Cup se stotisícovým prize poolem je organizován sázkovou kanceláří Pinnacle a produkční společností Relog Media. Přímo do základní části dostali pozvánku i SINNERS, kteří v ní dokonce patří i mezi největší favority. Od organizátorů navíc víme i dva ze čtyř pozvaných celků do play-off, kterými jsou  šampioni IEM Katowice Gambit Esports a také FunPlus Phoenix, domov Martina "STYKO" Styka.

Hříšníci základní část nezačali úplně ideálně, když v zápase proti Copenhagen Flames nezvládli začátky svých dvou nejoblíbenějších map – Vertigo totiž po první půlce skončilo 2:13, Inferno posléze 4:11, i když tam dokázali zápas dostat alespoň do prodloužení. V druhém souboji si pak ale vyšlápli na Dignitas, a to i přes menší komplikace na své mapě. Skandinávská obrana sice na mapě Nuke nedokázala odolat nájezdům SINNERS, ale na Infernu se tato banda okolo legendárního f0resta vzchopila a hříšníkům nadělala velké škody. Naštěstí se ale dokázal probudit SHOCK, jenž hrál neuvěřitelně a po vyhraném prodloužení měl na svém kontě celkem 38 killů!

Ve třetím kole se SINNERS utkají s EXTREMUM. Pokud vám jméno této organizace nic neříká, nezoufejte, určitě totiž budete znát její hráče. V tomto celku totiž působí hráči z bývalých 100 Thieves, výjimku tvoří pouze BnTeT, jenž nahradil hráče jks. AWP v ruce Gratisfactiona či AK-47 u Liazze může být společně s výborným in-game leaderem AZR smrtící a hříšníci to nebudou mít vůbec jednoduché. Co se týče map, ze strany EXTREMUM bychom se mohli podívat na Dust II, SINNERS pak budou zřejmě volit klasiku v podobě Inferna či Vertiga. Určitě uvidíme skvělý zápas a doufejme i s úspěšným českým koncem!

Na závěr nesmíme zapomenout ani na GamerLegion, kde působí Patrik "Zero" Žúdel. Ti to ale mají o hodně složitější, neboť na svých zádech nesou hned dvě porážky a žádnou výhrou si zatím nemůžou ulehčit. V zápase o všechno se v 10:00 postaví švédskému celku Apeks. Nesmí zaváhat, jinak je jejich osud zpečetěn. 

Zápasy SINNERS Esports v Pinnacle Cup:

Štítky: Pinnacle Cup, SINNERS
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.