Přejít k hlavnímu obsahu

PiXeL1K hlásí z Jižní Koreje: Myslím si, že se nám podařilo nalézt příčinu nekonzistentních výkonů

25. 2. 2021 | 12:28 PUBG: Battlegrounds
Miloslav 'PiXeL1K' Feik je na největším PUBG turnaji za dlouhou dobu součástí výpravy týmu Liquid. Po prvním týdnu jsme vám přinesli první blog samotného hráče přímo z Jižní Koreje, a nyní tu pro vás máme pokračování. Team Liquid zatím patří mezi stabilní týmy vyšších pater PUBG Global Invitational.S, drobné výpadky je ale stojí umístění na špici. Jak druhý týden popisuje PiXeL1K?
PiXeL1K
PiXeL1K
Zdroj: Team Liquid

Druhý týden začal tak nějak podobně. I přes nezdařené víkendové finále se nám podařilo postoupit hned z druhé hry prvního kvalifikačního dne Weekly Survival. Během volných dnů docházelo k pečlivé analýze předešlých her.

Vše vypadalo, ze se předvedené výkony z Weekly Survival podařily přenést i do Weekly Finals. Začátek se nám klasicky vydařil a po první polovině se nacházíme na prvním místě se 41 body. Bohužel nic netrvá věčně a druhý den šel ve stopách druhého dne z prvního týdne. S 19 body za 5 her se loučíme s prvním místem a propadáme se až na místo sedmé.

Ještě ten večer došlo k týmové debatě a analýze právě nevydařeného druhého dne, ve snaze najít a fixnout příčinu těchto nekonzistentních výkonů, které přicházejí vždy po úspěšném prvním dni. Myslím si, že se nám příčinu podařilo nalézt a nyní nezbývá, než zkusit pár metod na případný "hotfix".