Přejít k hlavnímu obsahu

Play-off FIFA COOL ligy: Seron bere zlato! DRMi10 končí se stříbrem

19. 12. 2020 | 19:25 EA SPORTS FC 24
Druhá sezóna FIFA COOL ligy je u konce a titul získává Seron z týmu Sampi.Tipsport. Ve finále totiž porazil zástupce FC Viktoria Plzeň DRMiho, a to 2:1 na zápasy.
play-off FIFA COOL liga
play-off FIFA COOL liga

UPDATE #4: A máme vítěze! Ve finále bylo vidět, že jsou oba hráči po pořádným tlakem a ani jeden z borců nechtěli udělat chybu. V sérii mnoho branek nepadlo, ale byly to nervy až do samotného konce. První a druhou hru rozhodly až penalty, závěr série ale Seron zvládl a bezpečně vyhrál 2:0. Bronz nakonec v zápase o třetí místo uzmul MorCaJs z SK Sigma Olomouc, který přehrál favorita T9Lakyho 2:1.

FIFA COOL liga

UPDATE #3: Známe i druhého finalistu, kterým se po napínavé sérii stává DRMi10. Ten v semifinálovém klání porazil týmového kolegu T9Lakyho, ale že to byla parádní podívaná! T9Laky totiž začal sérii na výbornou, když si v prvním zápase dokázal vytvořit vysoké vedení a nakonec šel po výhře 4:1 do vedení. Následně ale DRMi10 srovnal těsnou výhrou 3:2 a v závěrečném klání rozhodly až samotné penalty, kdy jedinou z pěti nedal papírový favorit T9Laky.

UPDATE #2: Máme prvního finalistu, kterým se po jasné výhře 2:0 stává Seron. Se svým výkonem však může být spokojen i MorCaJs, který ve čtvrtfinále porazil zástupce Bohemians 1905 a ani Seronovi nedaroval nic zadarmo.

UPDATE #1: DRMi10 potvrdil svou formu ze základní části a postupuje na úkor úřadujícího šampiona Mikiho ze Sampi.Tipsport. Dočkáme se tak plzeňského semifinále v podání právě DRMiho s T9Lakym. Sérii proti Mikimu DRMi10 nejdříve začal vyrovnaně, ale v závěrečných minutách rozhodl gólem na 2:1. V druhém utkání už šlo v podání DRMiho o poměrně přesvědčivou dominanci, brzy získal vedení, které zvládl s klidem uhájit až do závěrečného hvizdu, kdy na výsledkové tabuli svítil výsledek 3:0.

Všechna utkání v play-off se budou hrát stylem BO3, takže si oproti základní části jednotlivé duely dost možná protáhneme. Chyběly vám penaltičky? Jako první se proti sobě postaví DRMi10 z FCVP Esports proti Mikimu ze Sampi.Tipsport. V tomto utkání by mělo jít o utkání s favoritem v podobě DRMiho, který skončil na třetím místě. Miki sice jde do play-off z nejhorší výchozí pozice, ale naposledy celé play-off ovládl a určitě se nebude chtít vzdát titulu jen tak.

Následně se utkají M4TK0 a MorCaJs, u kterých by na začátku ligy čekal postup do semifinále jen málokdo, ale jeden z nich se tam opravdu dostane. Zejména MorCaJs překvapil celou ligu svými vytrvale dobrými výkony, které ho chvíli drželi i na 2. místě a jen kvůli nezvládnutému závěrečnému kolu na něm nakonec těsně nezůstal. Hlavními favority celého play-off samozřejmě budou hráči čekající v semifinále: T9Laky a Seron.Tito dva borci totiž potvrdili dlouhodobě dobré výkony, ale teď nesmí polevit, protože v play-off už zkrátka není slabých soupeřů.

Podzimní FIFA COOL liga - play-off
     Česká republika Seron2      
            
    15:00   Česká republika Seron2   
  Česká republika DRMi102         
 13:00   Česká republika MorCaJs0      
  Česká republika Miki0         
       18:00   Česká republika Seron 
            
     Česká republika T9Laky1      
            
    16:00   Česká republika DRMi101   
  Česká republika M4TK00         
 14:00   Česká republika DRMi102      
  Česká republika MorCaJs2         
Štítky: FIFA COOL liga