Přejít k hlavnímu obsahu

PlayStation vybral na charitativním streamu neuvěřitelných 912 535 Kč!

5. 12. 2019 | 16:11 Všechny hry
Během úterý a středy se pod záštitou PlayStation uskutečnil 25 hodinový charitativní stream v rámci projektu DEJME ŠANCI DĚTEM, který se setkal s mimořádným úspěchem.
Výchozí obrázek

Na oficiálním kanálu českého PlayStationu se během streamu vystřídalo více než 12 známých tváří jak z YouTube a Twitch scény, tak z řad rapperů či herců. Nechyběla jména jako Herdyn, Agraelus, ArcadeBull či Mazarini, které doplnili známé tváře (či hlasy) jako například Renné Dang, herec Jakub Štáfek, rapperské duo Strapo a Ektor nebo tváře z labelu Milion+. Společnými silami se jim podařilo vybrat neskutečných 912 535 Korun.

PLAYSTATION dejme šanci dětem

Za zmínku hlavně stojí tříhodinový blok největšího domácího streamera, Agreala, během kterého diváci darovali přes půl milionu korun, tedy více než polovinu celkově vybraných penež.

K výběru této částky velkou měrou přispěl také samotný PlayStation, který pro donátory daroval téměř 50 her, nejštědřejší dárce navíc získal silně limitovanou a beznadějně vyprodanou konzoli PlayStation 4 Pro v 500M edici, která vznikla k oslavě 500 milionů prodaných kusů konzole PlayStation.

A co bude s penězi teď? Peníze putují dětem v dětských domovech, kterým projekt Dejme šanci dětem pomáhá stát se plnohodnotnou součástí společnosti.

Štítky: Playstation, Agraelus
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.