Přejít k hlavnímu obsahu

Plzeň ve virtuálním přáteláku poráží Spartu 3:2. Rozhodl T9Laky

17. 6. 2020 | 22:20 EA SPORTS FC 24
Středa přinese hned dva duely mezi významnými fotbalovými kluby AC Spartou Praha a FC Viktorií Plzeň. Ještě před semifinále českého MOL Cupu totiž proběhne přátelské utkání ve hře FIFA 20, kde se představí čtyři hráči z obou týmů.
Sparta Plzen
Sparta Plzen

UPDATE: Viděli jsme skvělou sérii, kdy šla do vedení Viktorka Plzeň díky jasnému vítězství 3:0. Následně ale sparťani otočili a vedli 2:1, když jí výhry zařídili Caster a TheJohny. Dlouho to vypadalo na sparťanské vítězství i ve čtvrtém zápase, ve kterém JamesBony dlouho vedl, ale v 87. minutě DRMi10 srovnal a vynutil si prodloužení a nakonec vyhrál na penalty. V rozhodující bitvě nakonec T9Laky vyválčil Plzni výhru 3:2 na zápasy.

Ve čtyřech zápasech se ukáží i čtyři zástupci nejvyšší FIFA COOL ligy, kde byli výrazně úspěšnější zástupci plzeňské Viktorie. T9Laky a DRMi10 totiž uhráli třetí respektive čtvrté místo, mezitím co sparťan Emerickson vypadl ve čtvrtfinále a jeho kolega Caster dohrál soutěž až na devátém místě. 

Do přátelského zápasu ale zasáhnou i další dva hráči z obou týmů. Za Spartu to budou TheJohny a JamesBony, Plzeň budou ještě zastupovat Empathy a Pikej. Všechny zápasy budou probíhat v režimu BO1 a každý z hráčů odehraje právě jeden zápas. Vše se bude vysílat na Twitch kanále FCVP a začínat se bude v 18 hodin.

  • 1. zápas: Emphaty vs. Emerickson - 3:0 (1:0)
  • 2. zápas: Pikej vs. TheJohny - 1:2 (1:1)
  • 3. zápas: T9Laky vs. Caster - 1:2 (1:2)
  • 4. zápas: DRMi10 vs. JamesBony - 2:1p (2:2)
  • 5. zápas: T9Laky vs. Emerickson - 2:1 (3:2)