Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane pokořuje hranici pěti milionů followerů na Twitchi

18. 6. 2020 | 09:00 Twitch.tv
Známá streamerka Pokimane pravidelně vysílá na platformě Twitch, kde už se jí běžně přezdívá královna. A ne jen tak pro nic za nic, Pokimane je zde totiž tou nejsledovanější streamující ženou, což dokazuje i fakt, že nedávno překročila hranici neuvěřitelných pěti milionů sledujících.
pokimane
pokimane

Pokud jste náhodou nikdy neslyšeli o Imane Anys, možná vám trochu poradí nick Pokimane. Tato čtyřiadvacetiletá streamerka, aktuálně žijící v Kanadě, už dlouho dobu stojí v čele ženských zástupkyň Twitche a zároveň je celkově šestým nejvíce sledovaným kanálem. Nyní ale opět dokazuje to, že je opravdovou špičkou. Její účet totiž nedávno pokořil magické číslo pěti milionů sledujících, a to jako první dáma na této platformě.

I když Pokimane nepatří mezi ty nejvíce kontroverzní streamerky, ani ji neminul nějaký ten skandál. Tím aktuálně stále nejvíce řešeným je určitě ani ne měsíc starý moment, kdy jí jeden z fanoušků poslal neznámý odkaz, který Pokimane bez váhání otevřela, jelikož v naprosté většině Twitch odkazy kontroluje a ty nevhodné banuje. Jeden z těchto odkazů však přes tuto kontrolu náhodou prošel, načež se po otevření na streamu ukázal na pár vteřin pornografický obsah. Ve většině podobných případech Twitch bez váhání uděluje alespoň 24-hodinový ban, což se tentokrát nestalo. Pokimane z této nehody vyvázla pouze s napomenutím, což se ovšem nelíbilo velkému množství lidí na internetu, kteří naráželi na takzvaný dvojí metr. Mnoho známých tváří se k této kauze vyjádřilo, většina s rozhodnutím však zásadně nesouhlasila. Více jsme o tomto incidentu psali už dříve.

I přes to se ovšem musí Pokimane uznat, že na Twitchi je stále královnou a jak to tak vypadá, z trůnu sesednout rozhodně nehodlá. Pět milionů followerů jí už nikdo nesebere a nelze netvrdit, že pro své fanoušky dělá všechno, co jen může.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Pokimane, Twitch
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.