Přejít k hlavnímu obsahu

Pomalu se blíží nová sezóna, kdy přijde a co nás čeká?

6. 1. 2021 | 17:39 Fortnite
S neúprosně se blížícím koncem 5. sezóny se na povrch dostaly nové informace o nadcházející sezóně. Co nového se tedy chystá?
Fortnite
Fortnite

S každou sezónou se Epic Games posouvají dále v kreativitě a blížící se 6. sezóna by neměla být výjimkou. Fortnite poslední dobou preferuje spolupráce s filmaři, nebo jinými herními vývojáři. Ať už vám tato změna vyhovuje nebo ne, tak nelze popřít, že Fortnite se v průběhu roku 2020 posunul opravdu o značný kus dopředu. 

Začátek 6. sezóny

Oficiální začátek 6. sezóny byl určen na 16. až 18. března. Sezónu klasicky odpočítá časoměr, který je vždy přidán do hry s blížícím se koncem sezóny staré. Fortnite má bohatou historii odkládání sezón, avšak nic nenasvědčuje tomu, že by se začátek 6. sezóny dočkal odkladu. S koncem sezóny taky přijde unikátní nový live event.

Battle pass

Cena battle passu se nijak měnit nebude a zůstane na klasických 950 V-bucks. Jednou z novinek je i předplatné, díky kterému máte za měsíční poplatek přístup k battle passu a dalším výhodám. Zatím nevíme, jaké odměny budou v battle passu dostupné, ale s koncem sezóny bychom už mohli znát některé z odměn. 

Téma sezóny

Zatím se na veřejnost nedostaly žádné informace o tématu blížící se sezóny. Indicií by mohla být scéna s agentem Jonesym, která se v posledním eventu objevila bez jakéhokoliv kontextu. Jak ale bývá pravidlem, k informacím se povětšinou dokáží ještě před oficiálním oznámením dostat leakeři. Rozhodně se tak není třeba bát, že bychom se již brzy nedozvěděli o tom, co se chystá.

Agent Jonesy
Zdroj: ginx.tv