Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední HyperX turnaj o 25 tisíc korun je tady, tohle pondělí se dostane na VALORANT

6. 12. 2020 | 22:57 VALORANT
Na MČR se každým rokem dostane jen nízký počet vybraných titulů, takže aby to několika dalším nebylo tolik líto, tak jsme ve spolupráci s HyperX vytvořili sérii o celkem 100 tisíc korun. Tři turnaje jsou za námi, takže zbývá pouze VALORANT. A na ten se nejen my opravdu těšíme!
VALORANT
VALORANT

V kooperaci s HyperX a CzechCloudem jsme si připravili velkou sérii napřič populárními tituly Riot Games. Jako poslední přichází na řadu VALORANT, ve kterém o víkendu finišuje největší turnaj dosud, First Strike, na kterém mohou hráči čerpat neomezeně inspirace. My sami jsme od vydání hry uspořádali řadu turnajů a počty účastnických týmů se v úvodu šplhaly dokonce do stovek. Jak je na tom komunita nyní? Přijďte si užít srandu, kterou turnaje nabízí, a třeba si i vyzkoušet zahrát proti elitním domácím týmům. V sázce je prize pool 25 tisíc korun, který si poměrem 20-5 rozdělí oba finalisté Single Elimination bracketu. Registrovat se můžete zde.

Kompletní harmonogram HyperX turnajů:

Oficiálním produktem celé této turnajové série je herní klávesnice HyperX Alloy Origins s mechanickými spínači HyperX Red. Tato klávesnice je absolutní špičkou, více informací a možnost ji zakoupit naleznete zde.

HyperX Alloy Origins
Štítky: HyperX, Riot Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.