Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme formát Midseason turnaje o přímý postup na Samsung MČR mobile

19. 7. 2019 | 20:36 Hearthstone
Jak jsme slíbili, tak činíme. Přelom srpna a září přinese Samsung Midseason turnaj, tedy jedinou možnost, jak přímo postoupit na MČR. A účastnit se ho můžete i vy!
Samsung MČR
Samsung MČR

Nestihli jste přes první půlku sezóny sbírat body? Vyřadili vás pokaždé v prvních kolech NightCupů nejlepší domácí hráči? Nezoufejte, přesně pro vás jsme totiž připravili Samsung Midseason turnaj, jedinečnou možnost, jak přímo postoupit na Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách. Na tento turnaj se můžete podívat, i když máte na svém kontě jen pár desítek MČR bodů, o šestnácti účastnících se totiž bude rozhodovat pomocí dvou otevřených kvalifikací, které se odehrají 24. a 25. srpna.

Jak postoupit na Samsung MČR mobile?

Jestli vám tedy poprvé nebude přát RNG, budete mít šanci to napravit hned druhý den. A co je ještě lepší, TOP 16 hráčů dle celkového MČR bodování (body se budou počítat k 13. srpnu) obdrží na Samsung Midseason turnaj přímé pozvání. Tím pádem nebudou hrát v kvalifikacích a vy se tedy nemusíte bát toho, že byste v nich potkali jen samé matadory česko-slovenského Hearthstone a odešli s prázdnou. Kvalifikace se navíc odehrají pomocí jednoho velkého swissu, z něhož bude čekat postup dále na osmičku nejlepších, a z jednoho případného zaváhání si tak nebudete muset dělat těžkou hlavu. Šanci podívat se na MČR má nyní zkrátka každý, který Hearthstone opravdu rozumí.

Samotný turnaj se pak bude hrát opravdu opatrným stylem, který poskytne kvalitním hráčům šanci, i když jim zrovna nebude přát štěstí. 31. srpna se totiž všech 32 účastníků rozdělí do osmi GSL skupin, ve kterých si můžou hráči dovolit jednu prohru. V podobném duchu se pak bude pokračovat i 1. září v play-off, to se totiž odehraje formátem Double-Elimination. Na Samsung Midseason turnaji zkrátka nechceme nechat hrát náhodu velkou roli, další možnost, jak přímo postoupit na MČR, tu už totiž letos nebude.

Samsung MČR
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend