Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme komentátory pro Vodafone MČR v mobilních hrách

5. 11. 2018 | 21:34 Clash Royale Hearthstone
To, kdo bude stát za komentátorským stolem, je spolu s kvalitou přenosu i samotné hry tím nejpodstatnějším na celém streamu. Na koho se můžete těšit na Vodafone MČR mobile?
MČR mobile
MČR mobile

Na fanoušky Clash Royale bude čekat trojice, která se během roku na Sklizních opravdu osvědčila – jak asi většina z vás tuší, legendární duo FiFqo, Mishkin letos doplní Radves. Pro něj bude MČR vlastně první opravdu velkou LAN akcí, není ale důvod, aby vás zklamal. Jak ti, co byli na streamu Sklizní a Last Callu moc dobře ví, lepšího komentátora byste na CZ/SK scéně hledali těžko!

FiFqo a Mishkin

No, v Hearthstone to takhle jednoduché nebylo – jisté mohlo být snad jen jméno komentátorské stálice Petra "CzechClouda" Žaluda. Způsobeno to bylo především tím, že Sklizně komentovali vedle něj hráči, kteří se již na MČR dostali, je tedy logické, že ze samotného šampionátu castit nebudou. Komentátorský tým se nám ale nakonec povedlo postavit bezvadný i tak! Návrat z odpočinku kvůli MČR učiní Albert "Horaczio" Teiml, nebude chybět ani všem dobře známý Roman "Mamut" Ondruš. Tuto trojici pak uzavře Štěpán "ecoo" Mach, který se ani tentokrát na MČR jako hráč nedostal, takže si ho užije alespoň z pozice castera. 

CzechCloud a Horaczio

A kde na vás budou tito sympaťáci čekat? Přenos ze hry okořeněný o jejich postřehy bude samozřejmě vysílán v hale (lístky můžete stále zakoupit zde), nebude ale chybět ani oficiální stream!

Patička
Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend