Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme první měsíční Apex Legends sérii turnajů o 9 000 Kč

6. 5. 2019 | 19:39 Apex Legends
V úvodních turnajích jsme si vyzkoušeli různé systémy a formáty, a hlavně si oťukali, jaký je vlastně zájem domácí scény o turnaje v Apex Legends. Vše zatím na jedničku a to znamená, že je ten správný čas se vrhnout do první naší plnohodnotné měsíční série.
Apex Legends
Apex Legends

Premiérová Apex Legends Series proběhne od 8. do 29. května ve spolupráci s Predatorem a jeho herním notebookem Triton 500. Po vzoru našich tradičních sérií v různých titulech na vás i v Apex Legends čekají tři kvalifikační turnaje, ze kterých následně vzejde šestnáct finalistů, kteří si zahrají o 9 000 Kč pro tři nejlepší.

Rozdělení finálového prize poolu:

  • 1. místo: 4 500 Kč
  • 2. místo: 3 000 Kč
  • 3. místo: 1 500 Kč

Formát turnaj je inspirovaný Twitch Rivals, to znamená, že se vše odehrává v public hrách a po dobu 3 hodin od začátku turnaje je úkolem každého týmu nasbírat co nejvíce bodů. Každý kill je za bod, za umístění mezi nejlepšími pěti lze v každé hře získat až deset bonusových. Tyto body se napříč kvalifikacemi poté budou sčítat.

Celá turnajová série se skládá z těchto turnajů:
Středa 8. května 18:00Apex Legends Series – 1. kvalifikace
Středa 15. května 18:00    Apex Legends Series – 2. kvalifikace
Středa 22. května 18:00    Apex Legends Series – 3. kvalifikace
Středa 29. května 18:00Apex Legends Series – finále

Do úvodního kvalifikačního turnaje jsou již spuštěny registrace, tak neváhejte se dát dohromady se svými kamarády, protože do akce se může zapojit naprosto každý! Stačí jen kliknout na příslušný turnaj v tabulce výše, uvnitř po pravé straně stisknout "REGISTROVAT TÝM" a následně jen ladit formu k dokonalosti.

NVIDIA GeForce RTX
Štítky: Acer Predator
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.