Přejít k hlavnímu obsahu

Přinášíme vám první PLAYzone PUBG Mobile ligu

7. 3. 2020 | 18:33 PUBG Mobile
Po naší úspěšné turnajové premiéře v PUBG Mobile vám hned přinášíme její šťavnaté pokračování. Takovou vlnu kladných ohlasů jsme nemohli ignorovat a vy se tak teď můžete těšit na několik měsíců pořádné zábavy nabitých zápasy v rámci naší první PUBG Mobile mLigy o spoustu lákavých cen.
PUBG Mobile mLiga
PUBG Mobile mLiga

V únoru jste se dočkali úplně prvního PUBG Mobile turnaje v historii našeho portálu a jelikož se setkal s ohromným úspěchem a nadšením, rádi bychom na něj ve stejném duchu patřičně navázali. Můžete se tak již brzy těšit na první kvalifikační turnaj z nově spuštěné dlouhodobé PUBG Mobile soutěže, kterou vám opět přinášíme ve spolupráci s mLigou. Super zážitek a parádní podívaná je tak naprostou samozřejmostí!

A jak to vlastně všechno bude probíhat?

Nově rozjetá liga nabídne vždy tři zápasy v každém hracím dni, které budou vypadat následovně:

  • 1. zápas – 20:00 – Erangel
  • 2. zápas – 20:45 – Miramar
  • 3. zápas – 21:30 – Vikendi / Sanhok (střídá se po týdnech)

Určitě potěšíme především fanoušky Squadů, neboli režimu pro čtyři hráče, ve kterém se bude liga odehrávat. Jako pohled jsme zvolili TPP, jak už to u PUBG Mobile bývá zvukem. Vaše volno si můžete naplánovat opravdu hodně dopředu, protože hrát se bude vždy ve středu, viz harmonogram. Důležité je upozornit na bodovací systém, protože pracně získané body se v kvalifikačních zápasech do dalších kol nepřenášejí!

Harmonogram PLAYzone PUBG Mobile mLigy:

Powerbanka a termohrnek MČR

Jaký bude formát trunaje?

Náhodným losováním vytvoříme celkem dvě skupiny, ve kterých se po každém kole prostřídají týmy, a to následovně – ze skupiny A sestupuje posledních 6 týmů, zatímco ze skupiny B postupuje 6 nejlepších týmů do A. Až budou všechny kvalifikační zápasy za námi, otevře se nám finále, do kterého postoupí 6 týmů podle umístění ve skupině A. Hráči se o zbylých 14 míst utkají v play-off, do kterého mají přístup všechny nepostupující týmy ze skupiny A a TOP 6 týmů ze skupiny B. Na rozdíl od kvalifikačních zápasů se v těch finálových veškeré body sčítají.

O co se hraje?

A teď to nejdůležitější – o jaké ceny si zahrajete? Něco jsme naznačili už na obrázku výše. Hráči se ve finálovém turnaji utkají o několik lákavých odměn, které si mohou odnést. Na vítězný tým čeká celkem 4x powerbanka MČR, 4x MČR WD tričko a 4x 500 UC. Borci, kteří se umístí na druhé příčce, získají 4x termohrnek MČR, 4x MČR WD tričko a 4x 400 UC. Bronzový tým také neodejde s prázdnou, cenou útěchy bude 4x 300 UC.

Sledujte nás na streamu

Veškeré turnajové dění, kromě zápasů skupiny B, budeme streamovat, takže nás můžete naladit na Twitchi. Provázet vás bude komunitní streamer a hlava mLigy Dix, takže neváhejte a přijďte si celou ligu užít s námi!

Štítky: mLiga