Přejít k hlavnímu obsahu

Příští víkend nabídne Samsung Podzimní sklizeň o další místo na MČR

11. 9. 2020 | 20:21 Hearthstone
Již čtvrtý postupující na Samsung MČR v mobilních hrách bude znám po příštím víkendu – ten totiž přinese Samsung Podzimní sklizeň, v níž vedle zajímavých finančních odměn půjde vyhrát právě i jízdenku do Brna.
Samsung Podzimní Sklizeň
Samsung Podzimní Sklizeň

Sobota 19. a neděle 20. září, jeden velký Double Elimination pavouk, BO5 LHS s jedním banem, otevřené decklisty a hlavně možnost postoupit na Samsung MČR v mobilních hrách, tak zhruba takto by šla v pár slovech popsat Samsung Letní sklizeň, kterou přinese právě příští víkend. Co víc o ní lze ještě říct? Tak v první řadě to, že půjde o jeden z nejkvalitnějších domácích turnajů za dlouhou dobu, a to proto, že o úspěch v něm bude bojovat 16 nejlepších hráčů dle srpnové MČR klasifikace.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Na ty bude, jak už je z úvodu jasné, čekat klasická sklizňová řežba, no prostě hromadný dvojitý pavouk, na jehož konci čeká sladká odměna v podobě vstupenky do Brna. Vyhrát jí bude chtít nepochybně úplně každý, rozhodně se tak máme na co těšit. Celý turnaj navíc budeme streamovat z prostor našeho studia s těmi nejlepšími domácími komentátory, příští víkend zkrátka bude stát za to!

miluju videohry a hlavně ligu legend