Přejít k hlavnímu obsahu

Proč CouRage opouští Fortnite?

19. 10. 2020 | 13:11 Fortnite
V posledních měsících jsme byli svědky toho, jak několik tvůrců obsahu hovoří o různých problémech, které sužují Fortnite. Jedním z posledních je CouRage, který se rozhodl své hraní Fortnitu definitivně ukončit.
CouRage
CouRage

Několik hráčů, kteří byli Fortnite věrní už od roku 2018, nyní zvažuje přechod na jiné tituly. Patří mezi ně například již zmiňovaný CouRage, Tfue a Ninja, který v poslední době tráví více času u Valorantu. Důvodem přechodu jsou hlavně problémy serverů a závady související s obsahem. Nedávno dokonce několik různých tvůrců obsahu obvinilo Epic Games, že vydávají clickbaitové aktualizace, které obsah nikterak nevylepšují a ani neupravují.  

Jack “CouRage” Dunlop, který v minulosti prohlásil, že přestal hrát Fortnite, protože si myslel, že hra už nemá co nabídnout, nyní přišel i s dalšími důvody proč s hrou skončil. Uvedl je ve svém videu z 12. října. Pro začátek přiznal, že chtěl hru milovat, ale prostě nemohl. Dále se prý hra po mistrovství světa stala příliš soutěživou a tím pádem pro něj není dále zábavné jí hrát. Hovořil i o dohazování hráčů do jednotlivých zápasů založeného na dovednostech hráčů. Tím pádem prý není schopný konkurovat ostatním špičkovým hráčům, a tak mít dobrý obsah do videa. Chápeme, že toto může být pro některé tvůrce celkem demotivující, a tak nám nezbývá nic jiného, než jim popřát hodně štěstí při výběru nové hry.

Štítky: CouRage