Přejít k hlavnímu obsahu

Profesionální hráč musel přesvědčit banku, že nákup velkého množství karet nebyl podvod

13. 12. 2019 | 04:25 Hearthstone
Profesionální hráč Hearthstone Jon “Orange” Westberg během streamování obdržel hovor. Ztlumil mikrofon streamu, zpátky se vrátil se smíchem. Tenhle hovor pravděpodobně nečekal.
DoD
DoD

Svým divákům prozradil, že mu volali z jeho banky, aby mu nahlásili, že to, jak je s jeho kartou nakládáno, je podezřelé. Blizzard totiž strhával peníze natolik, že si banka chtěla ověřit, že tyto poplatky nejsou ve skutečnosti podvod.

Podle reakce se zdá, že se toto streamerovi stalo poprvé. Mnoho hráčů však ví, jak dokáže zatížit jejich peněženku potřeba mít všechny nové karty, takže to pravděpodobně není až tak výjimečné. 

Incident se stal po vydání nejnovějšího rozšíření Hearthstone, Descent of Dragons (DoD), které vyšlo tento týden. Rozšíření obsahuje 135 nových karet a přidává nové mechaniky jako Invoke, Galakrond a Sidequests. Hráči si mohou koupit dva balíčky za 2,99 $, nebo až 60 balíčků za 69,99 $. Dá se předpokládat, že Orange si jich pořídil spíše víc. 

Orange je hráč ze Švédska, který momentálně hraje za T1. Na scéně Hearthstone se pohybuje od roku 2015. Původně hrál Magic: The Gathering, ale aby mohl hrát s přáteli, přesunul se k Hearthstone.