Přejít k hlavnímu obsahu

Promisq má problém! Jeho toxicita se vymkla kontrole

17. 4. 2021 | 19:08 League of Legends
Vítěz MSI 2019 s G2 Esports, nyní hráč týmu Astralis. Promisq si udělal rozhodně zajímavou cestu kariérou, která se ovšem po posledních novinkách zdá být v ohrožení. Velký počet hráčů totiž sesbíral evidenci ohledně jeho toxicity v hodnocených hrách.
Z tohohle může být ještě pořádný průšvih
Z tohohle může být ještě pořádný průšvih
Zdroj: Dexerto

Toxicita v hodnocených hrách není nic nového. Hráči se nechají lehce naštvat a jsou schopni pronést věci, nad kterými by nikdy normálně nepřemýšleli. Ovšem ve chvíli, kdy něco takového vypustí profesionál, tak to pokaždé vzbudí dost pozornosti. Promisq vždy působil jako klidný hráč, ale nyní vyšly na povrch nové informace, které naše úsudky poněkud mění. Podle screenshotů ze zápasů ve vysokém hodnocení se švédský support nechal unést emocemi. 

Po jeho výhružkách o tom, že úmyslně prohraje hru, pokud jeho spoluhráč nebude hrát Renektona, se objevily nové screenshoty od strategického trenéra Cloud9 s přezdívkou “Veigarv2”, jehož Promisq Švédsky urážel ve hře nadávkami “Hur fucking hårt tappades som barn?” (“Spadl jsi jako dítě po porodu na zem?”), “Fucking hjarndod ar du asp cp” (“Autistické dítě bez mozku”).

První urážky mířené na strategického trenéra Cloud9 Veigav2
Pokračování urážek na adresu uznávaného coache
A již aktuální chování Promisq
Promisq ještě stále neměl dost a rozhodl se v debatě pokračovat

Astralis se k chování jejich hráče vyjádřili a nyní nám nezbývá nic jiného než jen čekat, co se z této situace vyklube. Týmu se nedařilo celou jarní sezónu a Promisq také nepůsobí stejně jako před pár lety, kdy dělal náhradníka v G2 Esports za zraněného Mikyho. Je jeho kariéra už u konce, nebo se dokáže uklidnit a vrátit na vrchol?

Vyjádření Astralis k tomuto problému
Vyjádření Astralis k tomuto problému
Zdroj: Astralis
Štítky: Promisq, Astralis, LEC
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.